Devletimiz İvedilikle gerekeni yapmalı!

Devletimiz İvedilikle gerekeni yapmalı!
20-10-2024

Savunmasız ne varsa öldürmeye devam ediyoruz. Hayvanlar, kadınlar ve çocuklardan sonra yeni doğan bebeklerde vahşetten paylarına aldılar. Daha doğrusu almışlar..
Şiddetin her türlüsüne günün her anında ya da yaşamın her aşamasında rast gelmek mümkün hale geldi.
Dünyaya gelir gelmez soluğu para için kesilen minicik bedenler başka bir ülkede olsa en basitinden sağlık bakanı istifa ederdi. Bu kanlı tezgaha dahil olanlar ve göz yumanlar kadar denetlemeyen, görmeyen, yıllarca bu kadar pervasız bir şekilde kan ile beslenenlere karşı çok geç harekete geçenlerde suçludur! 
Her şeyden önemlisi bu insanlara "Bize bir şey olmaz!" cüretini veren tüm nedenler masaya yatırılmalıdır. 
Son birkaç aydır yaşananlar korku filmi senaristlerinin hayal güçlerini geride bırakmaya yetecek kadar büyük!
İdam çağrıları yersiz. Bir kaç hafta önce iki genç evladımızı vahşice katleden bir sadist hemen akabinde kendini öldürerek çözümün idam olmadığını hepimize gösterdi. Bir çok vahim olay sonrası ölen sadece maktuller değil, katillerde oldu. Bizim asıl odaklanmamız gereken şey sonuçlar değil nedenlerdir! 
Yeni doğan bebekleri para için öldüren, devleti dolandıran, toplum ve insanlık düşmanı şahısların bir çoğu doktor! Geçinmek için paraya ihtiyaçları yok. Ne için paraya ihtiyaçları var? Daha şatafatlı yaşayabilmek için. Yüz elli bin lira vurup akşam kutlama yapabilmek için! 
Cinsel sapkınlıklar, aile içi şiddet, psikolojik sorunlar ve ekonomik sebepler.. 
Mayın gibi toplumun dört bir yanına serpiştirilerek, ne zaman, nerede, hangi mayının patlayacağını beklemekten çok daha fazlasını hem toplum hem devletin ilgili birimleri ivedilikle yapmalı..
Kalın sağlıcakla..
A. Haşim Özyurt 
hasimozyurt@gmail.com