TARIM

Zeytinyağı tesis operatörlerine eğitim "Mahsere"de verildi

HAUS Santrifüj Teknolojileri Kilis'te Zeytinyağı operatörlerine eğitimini Kilis Öncüpınar yolu üzerinde hijyen ve temizlik bakımından birinci seçilen ve Zeki Yılmaz ait olan Mahsere zeytinyağı fabrikası işletmesinde verdi.

Zeytinyağı tesis operatörlerine eğitim "Mahsere"de verildi
07-07-2024 12:32
07-07-2024 12:36
KİLİS
MAHSERE zeytinyağı fabrikası Son Sistem Makineleri ile Kilis halkının Gümrük Yolu üzerinde hizmetine açılması dolayısıyla gerçekleştirilen eğitimden sonra HAUS Santrifuj teknolojileri tarafından yapılan açıklamada; "HAUS Santrifuj Teknolojileri olarak Kilis te gerçekleştirilen Zeytinyağı Tesis Operatör Eğitimi  için; Kilis, Antep, Osmaniye, Sanliurfa, Adiyaman ve  Hatay bölgelerindeki tesis sahiplerine ve operatörlerine kaliteli zeytinyağı üretim teknikleri, tesiste bulunan makineler hakkında detaylı kullanım eğitimi verilmiştir. 
#ÇÜNKÜ ƁİZ ÖNEMSİYORUZ sloganımız kapsamında, yüksek katılımın gerçekleştiği bu eğitimler Kilis 7 Aralık Üniversitesi ve Tohumcu grup tesislerinde teorik ve uygulamalı olarak gerçekleştirilmiştir. HAUS Santrifuj Teknolojileri Eğitim bölümü, Satış ve Servis bölümü yetkilileri ve Bölge yetkili servisi tarafından gerçekleştirildi" denildi.
Ayrıca verilen eğitim sonunda programa katılan Kilis İl Tarım Müdürü Levent Küçük Kursiyerlere sertifika verdi.
Haber Mustafa GÜNAL
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER