POLİTİKA

Yıldız: ‘’Hiçbir şer odağı emellerine ulaşamayacaktır’

Yıldız: ‘’Hiçbir şer odağı emellerine ulaşamayacaktır’

Yıldız: ‘’Hiçbir şer odağı emellerine ulaşamayacaktır’
24-10-2024 12:45
24-10-2024 12:46
KİLİS
Yıldız:
‘’Hiçbir şer odağı emellerine ulaşamayacaktır’’
Alperen Ocakları Kilis İl Başkanı Ahmet Yıldız, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi'nin (TUSAŞ) Ankara'nın Kahramankazan ilçesindeki tesislerine yönelik terör saldırısı hakkında yaptığı açıklamada, "Birlik ve beraberliğimize kast eden küreselcilerin taşeron terörünü, teröristlerini ve onlara destek olarak kasıtlı manipülasyon yapan yerli işbirlikçilerini lanetliyorum’’ dedi. 
Başkan Yıldız, açıklamasını özetle şöyle sürdürdü. ‘’Türkiye Cumhuriyeti hiçbir zaman hainlerin ve bu topraklar üzerinde hesap yapan küreselcilerin oyun planlarının tutmayacağını, hiçbir kanlı ve kalleş projenin milli birlik ve beraberliğimizi bölemeyeceğini, geçmişte olduğu gibi bugün de bilmelidir.
Müttefik olduğunu iddia eden, taşeron kiralık katilleri eğitip donatan ve sahaya sürenler, terörizmi karanlık bir aparat olarak kullananlar sonuçta kaybedecek olanlardır. Aziz Türk Milleti şunu bir kez daha bilsin ki Türkiye Cumhuriyeti topraklarında, "Tam Bağımsız Türkiye" şiarıyla çalışmalarını sürdüren milli tesislerimizi hedef alan kirli eller mutlaka kesilecek; milli güvenliğimize ve birlik beraberliğimize kasteden hiçbir yapı, hiçbir terör örgütü, hiçbir şer odağı emellerine ulaşamayacaktır. Küreselcilerin kalleş terör eyleminde şehit olan kardeşlerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazi olan yaralılarımıza acil şifalar diliyorum” diye konuştu.
Mustafa Günal
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER