YEREL

Yenisi yapılacak denilerek bir esnafın kepengi Belediye tarafından söküldü

Kilis’te faaliyet gösteren bir esnafın işyerinin kepengi Kilis Belediyesi tarafından ‘’Sokak Sağlıklaştırma Projesi’’ adı altında sökülmek kaydı ile esnafı mağdur etmeye yetti.

Yenisi yapılacak denilerek bir esnafın kepengi Belediye tarafından söküldü
07-02-2024 22:40
07-02-2024 22:42
KİLİS
Kilis merkezde Hakverdi Mahallesi Hakkı Efendi Sokak içerisinde bulunan Morofis adlı işyerinin kepengi yaklaşık 2 yıl kadar önce sökülerek yerine ne yenisi yapıldı nede eskisinin getirilip monta edilmemesi üzerine defalarca dilekçe vermesine rağmen hiçbir çalışmanın yapılmaması esnafı çileden çıkarttı. 
Konu ile ilgili olarak gazetemize açıklamalarda bulunan Morofis işletmecisi Muharrem Hamdemirci ‘’1.5 veya 2 yıl kadar önce Kilis Belediyesi tarafından başlatılan ‘’Sokak Sağlıklaştırma Projesi’’ adı altında yapılan kepenk sisteminde bizim işyerimizin de kepengi söküldü. Yapılacak yenisi takılacak şeklinde söylendi ve üstüne üstelik 1.5 yıl geçmesine rağmen 5 veya 6 kere belediyemize de gitmemize rağmen dilekçe de yazmama da rağmen ilgilenen ve gelen giden olmadı. Ben kendimi geçtim işyerimizin bulunduğu sokağın her tarafı görüntü kirliğine sahip. Burası Kilis’imizin tek Müzesi olan giriş yerinden bir sokağımız maalesef sokağımızın durumu içler acısı. Hadi her şeyi geçtim burada turistler gelip bizlere soruyorlar Müzenin girişi varmış nerede diye nerede olduğunu da bilmiyorlar tarif ediyoruz burasımı ya diyorlar. O ayrı bir konu işyerimin kepengini söktünüz kardeşim onu getirin verin bari ben bunu nereden yaptıracağım o kadar tadilat yaptırdım son durum bu’’ diye konuştu.

Haber Merkezi

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER