GÜNDEM

Yalnız Sordu, Kızılay Yetkilileri Cevapladı

Kilis’in ilk yerel Radyo kanalı olma özelliğine sahip olan Radyo Sultan’ın başarılı program yapımcılarından olan ve geniş bir dinleyici kitlesine sahip olan Mehmet Yalnız farklı konuk ve konukları ile Kilis halkını ve dinleyicilerini bilgilendirmeye devam ediyor.

Yalnız Sordu, Kızılay Yetkilileri Cevapladı
10-06-2024 16:39
10-06-2024 22:15
KİLİS
Türk Kızılay Kilis Şubesi yetkililerinden Şenel Ağıoğlu ve İbrahim Mısırlı Radyo Sultan Yönetim Kurulu Başkanı ve Yalnız ile Sevgi Çemberi adlı programın yapımcısı ve sunucusu olan Mehmet Yalnız’ın canlı yayın konuğu oldular.
Yalnız, Kızılay'ın ne gibi çalışmalar yaptığını, insanlara nasıl ulaşıldığını ve en önemlisi ihtiyaç sahibi bireylere ne gibi yardımların yapıldığını sorarak Türk Kızılay Kilis Şubesi yetkililerinden bu konular hakkında bilgiler aktarılmasını istedi.
Türk Kızılay Kilis Şubesi yetkililerinden Şenel Ağıoğlu ve İbrahim Mısırlı ise Türk Kızılay Kilis Şubesi olarak yapılan çalışmaları değerlendirerek yardımların nasıl dağıtıldığı konusuna kadar merak edilen her türlü soruya içtenlikle cevap vererek kendilerine bu imkanı sağlayan Yalnız’a teşekkür ettiler.
Haber Mustafa GÜNAL
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER