GÜNDEM

Vali Yardımcıları Rektör Karacoşkun’la bir araya geldi

Kilis Vali Yardımcıları Sertaç Kırçuval, Kemal Balaban, Semih Doğanoğlu, Hamza Özbilgi ve Eşref Akça Kilis 7 Aralık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun ile Rektörlük Makamı’nda bir araya geldi. Görüşmeye, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halil Aldemir ve Rektör Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Erdinç Gülcü de katıldı.

Vali Yardımcıları Rektör Karacoşkun’la bir araya geldi
17-07-2024 13:18
17-07-2024 13:20
KİLİS
Görüşmede, Üniversite ile Kilis Valiliği arasında halihazırda yürütülen çalışmalar ile gelecek dönemde yapılması planlanan iş birlikleri üzerinde duruldu. 
Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile farklı şehirlere atanan Kırçuval, Balaban ve Doğanoğlu, Üniversitenin gelişmesi için büyük çaba sarf eden ve Kilis’e bu bağlamda katkı sunan Rektör Karacoşkun ve Üniversitenin bütün akademik ve idari personellerine göstermiş oldukları emeklerden dolayı teşekkürlerini ilettiler. Rektör Karacoşkun ise, görevleri süresince 7 aralık Üniversitesi ile iş birliği içerisinde yürütülen çalışmalar ve vermiş oldukları destek sebebiyle Vali Yardımcılarına teşekkür etti ve yeni görev yerlerinde başarılar diledi. 
Ziyaretin sonunda Rektör Karacoşkun, Vali Yardımcılarına günün anısına hediye takdim etti.
(Haber Mehmet REYHANLI)
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER