GÜNDEM

Vali Tahir Şahin: ‘‘2023-2024 eğitim öğretim yılı sonunda karne sevinci yaşayan öğrencilerimizin heyecanını paylaşıyoruz’’

Kilis Valisi Tahir Şahin, 2023 – 2024 eğitim öğretim yıl sonu vesilesiyle bir mesaj yayımladı.

Vali Tahir Şahin: ‘‘2023-2024 eğitim öğretim yılı sonunda karne sevinci yaşayan öğrencilerimizin heyecanını paylaşıyoruz’’
14-06-2024 11:54
14-06-2024 11:55
KİLİS
Kilis Valisi Şahin ‘’Geleceğimizin teminatı olarak gördüğümüz gençlerimizin eğitimine önem vererek onları dış dünyayı okuyabilen, rekabetçi, günümüz ihtiyaçları doğrultusunda donanım kazanmış, vizyon sahibi, özgüveni yerinde, milli şuuru yüksek ve maneviyatı güçlü bir şekilde yetiştirmek istikbalimiz açısından son derce önemlidir. Ülkemizin 2053 ve 2071 vizyonlarına ulaşmasında en büyük pay, iyi şekilde yetişerek donanım kazanan gençlerimizin olacaktır.
Uzun ve yorucu bir çalışma döneminden sonra bugün başlayacak olan yaz tatili, gerek öğrencilerimiz gerekse öğretmenlerimiz için dinlenme ve nefes alma dönemi olacaktır.
Kıymetli Öğretmenler, 
Büyük bir heyecan ve umutla başladığımız eğitim öğretim yılını huzur içinde tamamlamış bulunmaktayız. Eğitim öğretim faaliyetlerinin yürütülmesinde, ilimizin başarı seviyesinin arttırılmasında göstermiş olduğunuz gayretli ve özverili çalışmalarınızdan dolayı her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sizlere ve ailelerinize sağlıklı, mutlu ve gönlünüzce yaşayacağınız bir yaz tatili diliyorum.
Sevgili öğrenciler, 
Yıl boyunca gösterdiğiniz gayretli çalışmalar dolayısıyla sizleri kutluyorum. Almış olduğunuz karneler kesinlikle kişiliğinizi, zekânızı kategorize eden bir gösterge olmayıp sadece eğitim-öğretim ortamlarında sergilediğiniz performansın geri bildirimidir. Sizlerin zayıf ve güçlü yönlerinizi keşfedip, varsa eksikliklerinizi analiz etmeniz ve yeni eğitim öğretim yılı için tedbirler almanız adına bir imkândır. Çalıştığınız takdirde başarılı olacağınıza dair inancınızı, başarabileceğinize dair güveninizi hep güçlü tutmanızı diliyorum.
Değerli Veliler,
Sizler evlatlarınıza her türlü desteği sağlayarak eğitim-öğretim sürecinin sağlıklı ve başarılı bir şekilde ilerlemesine yardımcı ve destek oldunuz. Öğrencilerimizin tatil süresince hem dinlenmesi ve hem de okuyarak kaliteli zaman geçirmeleri konusunda sizlerden de destek bekliyoruz. Bu eğitim öğretim yılı için de siz değerli velilerimize şükranlarımı sunuyorum.
Bu duygularla; 2023-2024 eğitim öğretim yılı sonunda karne sevinci yaşayan öğrencilerimizin heyecanını paylaşıyor, özverili çalışmalarından dolayı tüm eğitim camiamıza ve desteklerinden dolayı kıymetli velilerimize şükranlarımı sunuyorum. İyi tatiller’’ diye konuştu.
Haber Merkezi
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER