GÜNDEM

Vali Soytürk’ten gazetemize veda ziyareti

Yaklaşık 5 yıldan beri Kilis'te Valilik görevini başarı ile yürüten Recep Soytürk'ün tayininin Tekirdağ’a çıkmasının ardından gazetemize veda ziyaretinde bulundu.

Vali Soytürk’ten gazetemize veda ziyareti
16-08-2023 13:21
16-08-2023 13:22
KİLİS

Kilis Vizyon havadis gazetesi sahipleri Necmettin Şekeroğlu ve Osman Zahteroğlu ile birlikte gazetenin muhabiri Şükrü Uncuoğlu ve yine sosyal iletişimcisi ve köşe yazarı Hamza Özkaya'nın hazır bulunduğu veda ziyaretinde Kilis Valisi Recep Soytürk Kilis'te çok güzel dostluklar edindiğini Kilis'e hizmet etmekten dolayı gururlu ve mutlu olduğunu dile getirdi.

Kilis Valisi Recep Soytürk veda ziyaretinde yaptığı açıklamada; “Yaklaşık 5 yıldan beri Kilis'te Valilik görevimizi yerine getirdik. Son açıklanan Valiler kararnamesi ile tayinimiz Tekirdağ iline çıktı. Muhtemelen Cuma günü Kilis'ten ayrılacağım ve Tekirdağ'a gideceğim. Burada çok güzel dostluklar edindim. Kilis'i asla hiçbir zaman unutmayacağım. Vizyon Havadis Gazetesi burada çalıştığımız süre içerisinde yayınları ile eksikliklerimizi görmemize vesile oldu. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Kalın sağlıcakla” ifadelerini kullandı.

Vizyon Havadis gazetesi adına Kilis Valisi Recep Soytürk'e günün anısına plaket takdim eden Necmettin Şekeroğlu ile Osman Zahteroğlu Kilis'e yaptıkları hizmetten dolayı Vali Soytürk'e teşekkür ederek yeni görev yerinde başarılar dilediler.

Haber: Mustafa Günal

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER