GÜNDEM

Vali Şahin: ‘’KİYÜ kurulduğu günden bu yana İlimizin gelişiminde, önemli rol üstlenmiştir’’

Kilis Valisi Tahir Şahin, Kilis 7 Aralık Üniversitesi’nin 17. kuruluş yıl dönümü vesilesiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Vali Şahin: ‘’KİYÜ kurulduğu günden bu yana İlimizin gelişiminde, önemli rol üstlenmiştir’’
29-05-2024 11:22
29-05-2024 11:23
KİLİS
Vali Şahin mesajında ‘’İsmini, 7 Aralık 1921, Kadim ve Ensar şehrimiz Kilis’imizin düşman işgalinden kurtuluş gününden alan Kilis 7 Aralık Üniversitesi, 29 Mayıs 2007 tarihinde kurulmuştur.
İnsan merkezli eğitim-öğretim faaliyetleriyle milli ve manevi değerlerini özümsemiş nitelikli bireyler yetiştirmek, araştırma ve sosyal faaliyetlerini evrensel standartlarda yürüterek bölgenin ve ülkenin kalkınmasına katkı sağlamak misyonuyla hareket eden üniversitemiz bugün 17 yaşında. 
Kilis 7 Aralık Üniversitesi kurulduğu günden bu yana Kilis’imizin gelişiminde, sosyal, kültürel ve ekonomik alanlarda önemli rol üstlenmiştir.
Üniversitemiz sanayicilerimizle, esnaflarımızla, kamu kurum ve kuruluşlarımızla, STK’larımızla, kanaat önderlerimizle, siyasi partilerimizle tam bir uyum içinde birçok projeye imza atmıştır.
Üniversitemizin gelişimi için emek harcayan, hizmet eden kıymetli rektörlerimize, akademisyenlerimize, çalışanlarımıza, mezun olan ve halen okuyan öğrencilerimize şükranlarımı sunuyor, Kilis 7 Aralık Üniversitesi’nin 17. Kuruluş Yıl Dönümü’ nü kutluyorum’’ dedi.

Haber Merkezi

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER