YEREL

UTTS Kilis Bayisi Metin Erdoğan oldu

UTTS Taşıt Tanıma Sistemleri Kilis Bayisi'nin Metin Erdoğan olduğu belirtildi.

UTTS Kilis Bayisi Metin Erdoğan oldu
16-10-2024 14:15
16-10-2024 14:17

Sürücüler Ticari Araçlarda UTTS (Ulusal Taşıt Tanıma Sistemi) ni en geç 31 Aralık 2024 tarihine kadar bizlere uğrayarak ücretsiz bir şekilde taktırtabilir diyen UTTS Kilis bayisi Metin Erdoğan yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı.
"Öncelikle UTTS ne demektir bunu bilmemiz lazım. UTTS (Ulusal Taşıt Tanıma Sistemi), akaryakıt istasyonlarında kayıt dışı ekonomiyi önlemek ve rekabeti eşit hale getirmek için geliştirilen ileri teknoloji bir sistemdir. Bu sistem, taşıt plaka bilgilerini akaryakıt pompalarına bağlı ödeme cihazlarına otomatik olarak aktararak satış işlemlerinin şeffaflığını sağlar.
UTTS Kilis Bayisi olarak bizler ticari araç sahibi olan arkadaşlarımızı en kısa süre içerisinde ofisimize bekliyoruz. araçlarına taktıracağımız ücretsiz cihazlar ile artık takibi daha mümkün olan bir alan içerisine gireceğiz. Bu Ticaret Bakanlığı tarafından uygulanan  bir uygulamadır. 
Konu ile ilgili olarak bir iki gün içerisinde görevlendirmiş olduğumuz 3 arkadaşımız Bakanlık tarafından verilecek eğitimleri tamamlayarak Kilis'e gelecekler ve çalışmalarına başlayacaklar. UTTS artık bir zorunluluk halini almıştır. ticari araçların takibinde önemli olan UTTS Kilis Basyisi olara sürücülerimizi ofise bekliyoruz ve ücretsiz olarak UTTS kayıt cihazını araçlarına taktırmalarını talep ediyoruz. Ticari araçlarda son gün 31 Aralık 2024 tarihidir. Ticari araç, kamyon,pikap,minibüs, taksi, tır her türlü ticari kullandığımız aracımıza UTTS kayıt cihazının takılması istenilmektedir. 
Konu ile ilgili olarak bizleri 0545 357 6263 numaralı telefondan arayabilir bilgi edinebilir araçlarına UTTS cihazını ücretsiz bir şekilde taktırmak için gün alabilirsiniz" dedi. 

Haber : Mustafa Günal 

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER