YEREL

Uncuoğlu ve Ekmekpişiren ailelerinin mutlu günü

Kilis'in tanınmış esnaflarından Kokoreççi Yusuf Usta'nın oğlu Ekrem Uncuoğlu, Fotoğrafçı esnaflarından Ersen Ekmekpişeren’in kızı Senanur Ekmekpişiren evliliğe giden yolda ilk adımlarını attılar.

Uncuoğlu ve Ekmekpişiren ailelerinin mutlu günü
10-08-2024 13:25
10-08-2024 13:33
KİLİS
Vizyon Havadis Muhabiri Şükrü Uncuoğlu'nun yeğeni olan Ekrem Uncuoğlu ile Senanur Ekmekpişiren Kınacı Palas Düğün Salonunda düzenlenen muhteşem törenle nişanlandı.
PROTOKOL ÜYELERİ KATILDI
Genç çiftler evliliğe ve mutluluğa giden yolunda ilk adımı attıkları bu özel günlerinde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kilis Milletvekili Mustafa Demir, MHP İl Başkanı İ. Halil Yılmaz ve yönetimi, Merkez İlçe Başkanı Halil Karaoğlu ve yönetimi, Ülkü Ocakları Kilis İl Başkanı Murat Sevengül ve Kilis İl Özel İdaresi Proje Sorumlusu Özalp Kaya, basın mensupları, her iki ailenin yakınları, dostları ve arkadaşları da yalnız bırakmadı.
GENÇ ÇİFTLERİN YÜZÜKLERİNİ MİLLETVEKİLİ DEMİR TAKTI
Uncuoğlu ve Ekmekpişiren aileleri tarafından Nişan Törenine katılan davetlilerin karşılandığı merasimde genç çiftin nişan yüzüklerini MHP Kilis Milletvekili Mustafa Demir taktı. Milletvekili Demir nişan yüzüklerini takıp kurdelesini kestiği genç çifte ömür boyu mutluluklar diledi. Nişanlı gençler yüzüklerin takılmasının ardından anne ve babaları ile aile büyüklerinin ellerini öpüp hayır duaların aldılar ve ardından davetliler ile birlikte gece boyunca müzik eşliğinde doyasıya eğlendiler. 
UNCUOĞLU VE EKMEKPİŞİREN AİLELERİNDEN TEŞEKKÜR
Gerçekleşen Nişan Töreni sonrası böyle anlamlı ve özel günde kendilerini yalnız bırakmayarak uzaktan ve yakından gelerek mutluluklarına iştirak eden, çelenk gönderen, katılamadığından ötürü telefonla iyi dileklerini ileten herkese teşekkürlerini sundular.
Vizyon Medya adına Uncuoğlu ve Ekmekpişiren ailelerini kutluyor Ekrem Uncuoğlu & Senanur Ekmekpişiren’i tebrik ediyoruz. Haber: Mehmet Reyhanlı
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER