YEREL

Ucuzluğun ve kalitenin adresi Masal Cafe

Masal Cafe sahibi İsmail Gündoğmuş Masal Cafe olarak Kilisli hemşerilerimizin kalitenin en güzelini sunarak ucuzluğun adresi olmaya devam ediyoruz dedi.

Ucuzluğun ve kalitenin adresi Masal Cafe
30-07-2024 16:31
30-07-2024 16:38
KİLİS
Masal Cafe sahibi İsmail Gündoğmuş Masal cafe olarak Kilisli hemşerilerimizin kalitenin en güzelini sunarak ucuzluğun adresi olmaya devam ediyoruz dedi.
Son günlerde cafelerde yüksek maliyetlerde satışların olduğu söylentilerinin gerçeği yansıtmadığını dile getiren İsmail Gündoğmuş ayrıca canlı müziklerle de hemşerilerimizin yanındayız dedi.
Parkların daha önce madde kullananların alanı olduğunu belirten İsmail Gündoğmuş Kilis'te park Cafe işletmesi yapan tüm kardeşlerim bulundukları yerleri tertemiz ederek bakım ve onarımını yaparak vatandaşlara hizmet sağlıyor dedi.
Bugün Masal Cafede bir çay'ın 10 liraya suyun 8 liradan satıldığını dile getiren İsmail Gündoğmuş yaptığı açıklamada şunları söyledi.
"Kilis'te cafe işletmelerinde yüksek maliyetlerin olduğu dile getiriliyor. Hayır asla öyle bir şey söz konusu değil. Bizler halkımızın menfaatine çalışmalar yapıyoruz. Bakın bugün bir kahveye gittiğiniz zaman bir çayı belki de 15 liraya içiyorsunuz. Bir su 10 liradan aşağı değil. Bizler parklarımızda bu fiyatları çok ucuz tutuyoruz. neden? Çünkü hemşerilerimiz gelsinler hem günün vermiş olduğu stresi atsınlar hem de aileleri ile birlikte gönül rahatlığı içerisinde hoşça bir vakit geçirsinler. Biz asla pahalı bir şekilde bir ürün satmıyoruz. Çünkü masal Cafe olarak prensiplerimiz var. Hemşerilerimizin rahatı ve konforu bizim için önemlidir" dedi.
Mehmet REYHANLI
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER