GÜNDEM

TOKİ konutlarının sahipleri kura ile belli oldu

TOKİ’nin Kilis Merkez Konut projelerinde bulunan 2+1 nitelikli 162 adet, 3+1 nitelikli 338 adet konut için ''Hak sahipliği ve Konut Belirleme Kurasını'' gerçekleşti.

TOKİ konutlarının  sahipleri kura ile belli oldu
11-09-2024 13:09
11-09-2024 13:24
KİLİS

Kilis Merkez 500 Adet Konut Projesi geçerli başvuru sahiplerine verilecek olan Kilis Merkez Deveciler Mahallesi 2. Etap 645 Adet Konut Projesi ve Kilis Merkez Atatürk Mahallesi 3. Etap 1.098 Adet Konut projelerinde bulunan 2+1 nitelikli 162 adet, 3+1 nitelikli 338 adet konut için ''Hak sahipliği ve Konut Belirleme Kurası'' bugün saat 10:00'da Kilis 7 Aralık Üniversitesi Konfereans Salonu’nda Noter huzurunda çekildi. 

 Kura çekimine il protokol üyeleri yoğun bir katılım gösterdi. TOKİ hesaplarından canlı yayınla paylaşılan kura çekimi salonda çekilişe katılan vatandaşlar ve ekran başında izleyenler arasında büyük heyecana sahne oldu. 

Kura çekimi; saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından başladı. Katılımcılara Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ) hazırlanan kısa film gösterimi izletildi.  4 konut için kura çekimini gerçekleştirmesinin ardından devam edilen kura çekilişi sonrası konut için talihliler belli oldu.  

Kilis Ak ParTi Milletvekili Ahmet Salih Dal kura çekimi le ilgili şunları paylaştı:  "TOKİ’nin Kilis Merkez Konut projelerinde bulunan 2+1 nitelikli 162 adet, 3+1 nitelikli 338 adet konut için ''Hak sahipliği ve Konut Belirleme Kurasını'' gerçekleştirdik. İlimizin konut ihtiyacını karşılamak adına uzun süredir takip ettiğimiz proje ile evlerine kavuşan vatandaşlarımızın mutluluğuna ortak olduk. Konutlarına kavuşan hemşehrilerime hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum. AK Kadrolar olarak Kilis için çalışmaya devam edeceğiz."

Resim

Kilis Belediye Başkanı Hakan Bilecen kura çekimi törenine katılırken, "Bugün TOKİ çekilişine katılarak, hemşehrilerimizin mutluluğuna ortak olduk. Vatandaşlarımızın yeni yuvalarında huzurla yaşamalarını diliyorum. Kilis için çalışmaya, güzel projelere imza atmaya devam edeceğiz. Hayırlı olsun!" dedi. 

HABER MERKEZİ 

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER