GÜNDEM

Sağlık-Sen Kilis Şube Başkanı Özcan, basınla buluştu

Sağlık-Sen Kilis Şube Başkanı Hüseyin Özcan, yenilenen sendika üyeleri ile birlikte Kilis’te görev yapan yerel ve ulusal basın mensuplarıyla kahvaltılı bir program ile bir araya geldi.

Sağlık-Sen Kilis Şube Başkanı Özcan, basınla buluştu
01-06-2024 15:00
01-06-2024 15:02
KİLİS
Kilis’te hem sağlık çalışanlarının hem de Kilis halkının taleplerine ellerinden geldiği kadar yardımcı olduklarının altını çizen Özcan, Sağlık-Sen Kilis Şubesi olarak yapılan çalışmalar ile ilgili olarak basın mensuplarını bilgilendirip gazetecilerin sorularını cevapladı.
Özcan yaptığı konuşmasında “Kilis’teki Sağlık ve Sosyal Hizmet çalışanlarının ideal sendikacılık bağlamındaki değişim talepleri doğrultusunda Yeniden Yenilenerek yola çıktığımız Genç ve Dinamik ekibimizle birlikte  il genelinde bir kez daha Sahanın Sesi olmanın gururunu yaşıyoruz.
Sadece gürültü çıkaranlara, ne yapılsa gözü kapalı karşı çıkan ya da boyun eğenlere, sorumsuz ve sorunlu sendikacılık anlayışıyla hareket edenlere inat; ufuk açan, yol gösteren, doğruyu takdir  ve yanlışı tenkit eden, eleştirmekle kalmayıp doğru formulü de sunan ve sorun çözen sorumlu sendikacılık anlayışıyla görevini hakkıyla yerine getiren bir teşkilat olmaya gayret gösterdik.
Teşkilat olarak ilk günden bu yana Sağlık ve Sosyal hizmet çalışanlarımızın hak ve menfaatleri için mücadele eden, insanı ve emeği merkeze alan değerler sendikacılığı anlayışını benimsedik. Bu bağlamda en büyük motivasyon kaynağımız Sağlık ve Sosyal Hizmet çalışanlarımızın haklarını savunmak, daha iyi çalışma koşulları sağlamak ve sağlık sistemimizi daha da güçlendirmek için gösterdiğimiz çaba  olmuştur.  Sağlık ve Sosyal Hizmet çalışanlarımızın teveccühleri  ile bu çaba daha da anlamlı hale gelerek bir kez daha temsil yetkisini üstlenmemize vesile olmuştur.
Bu imzada yeri, alınteri ve gayreti olan; kıymetli üyelerimiz başta olmak üzere; genç ve dinamik teşkilatımız ile birlikte bizleri tüm kurumlarda yetkiye taşıyan fedakar temsilcilerimize, kadın ve gençlik komisyonlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz. 
 
Sağlık ve Sosyal Hizmet çalışanlarının bugüne kadar tüm sorunlarını Sağlık Sen olarak biz çözdüysek, haklarını biz savunduysak, sevinç ve üzüntülerine  bizler ortak olduysak bundan sonra da aynı özveri ile her daim yanlarında olmaya devam edeceğiz. Üyelerimizden aldığımız destek ile tüm Sağlık ve Sosyal Hizmet çalışanlarının sesi  olmaya devam edeceğiz.
Bu anlamlı başarıyı bizlere yaşatan, emeği geçen herkese bir kez daha teşekkür ediyor, Sağlık-Sen ailesinin bir parçası olmaktan gurur duyuyoruz” dedi.
Haber : Mustafa GÜNAL
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER