GÜNDEM

Rektör Karacoşkun, Orta Doğu Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Binası’nda incelemelerde bulundu

Kilis 7 Aralık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun, Üniversitenin Orta Doğu Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Binası’nı ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Rektör Karacoşkun, Orta Doğu Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Binası’nda incelemelerde bulundu
06-07-2024 15:52
06-07-2024 18:29
KİLİS
Rektör Karacoşkun’a İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Ferhat Şakir, Yapı İşleri Daire Başkanı Mehmet Deveci, KODAM Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Osman Ülker ve Geleneksel El Sanatları Bölümü öğretim elemanları eşlik etti. 
Rektör Karacoşkun, yakın zaman önce yaşanan depremden kısmen etkilenen KODAM Binası’nın yeni düzenlemelerle birlikte Temmuz ayı içerisinde kullanıma hazır hale getirileceğini aktardı. 
KODAM Binası’nın Orta Doğu Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi'nin yanı sıra Geleneksel El Sanatları Bölümü tarafından da aktif olarak kullanılacağını belirten Rektör Karacoşkun, yapılan düzenlemeler sonucunda öğrencilerimiz ve personelimizin yanı sıra kültür ve sanata meraklı olan insanların destek alabilecekleri; yetenekli akademik kadrosu öncülüğünde ebrudan minyatüre, tezhipten hat sanatına kadar verilen kurslarla buluşabilecekleri bir yer olacağını ifade etti. Haber Mehmet REYHANLI
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER