GÜNDEM

Park yapılacak denildi şantiye alanı oldu

Gazetemizin Whatsapp ihbar hattına gelen bir şikayet ile Atatürk Mahallesi sınırlarında Gençoğlu sokak ile Öz Korkmaz sokak üzerinde bulunan ve 2 yıl önce belediye yetkilileri tarafından mahalle sakinlerine burayı park yapacağız diyerek gerekli düzenlemelerin yapılmasının ardından yapılmayan parkın yeri şimdilerde şantiye oldu.

Park yapılacak denildi şantiye alanı oldu
08-07-2024 10:41
08-07-2024 10:42
KİLİS

Mahalle sakinleri tarafından her gün kum alınıp kum indirildiği iddia edilerek yaz günü evlerinin penceresini dahi açamadıklarını aşırı derecede toz oluştuğunu bu konuda ile çok sıkıntı yaşadıklarını dile getirerek gerekli mercinin bir an önce bu konuya el atmalarını istediler. 
Gazetemizin Whatsapp ihbar hattına gelen görüntüde ve mesajda şu ifadelere yer verildi. ‘’Burası Atatürk Mahallesi Gençoğlu sokak ile Öz Korkmaz sokak üzerinde bulunan yol 2 yıl önce belediye park yapacağız diye burayı temizlediler 2 yıldır fen işleri ve belediye burayı şantiye alanı yaptı şu an harfiyat kamyonları kum alıp kum indiriyor pencere açamıyoruz çok sıkıntı yaşıyoruz’’ diye konuştular.
(Haber Merkezi) 
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER