POLİTİKA

Nurdan Andı güven tazeledi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kilis Kadın Kolları Teşkilatı’nın kongresinde mevcut başkan Nurdan Andı, güven tazeleyerek yeniden bu göreve seçildi.

Nurdan Andı güven tazeledi
27-06-2024 15:30
27-06-2024 15:31
KİLİS
CHP Kilis İl Başkanlığında mevcut başkan Nurdan Andı’nın, tek adaylığı ile gerçekleştirilen kongrede yeterli çoğunluğun sağlanmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Faaliyet raporu ve mali raporun onaylanmasından sonra seçimlere geçildi. Mevcut başkan Nurdan Andı, kongreye katılan üyelerin oyları ile yeniden CHP Kilis Kadın Kolları Başkanı seçildi.
Andı, yaptığı açıklamasında “Bizler, Cumhuriyet Halk Partisi olarak kadınların toplumun her alanında aktif ve eşit bir şekilde yer almasını savunuyoruz. Kadınların siyasal katılımın arttırılması, hem demokrasimizin güçlenmesi hem de toplumsal cinsiyet eşitliğinin sağlanması açısından büyük önem taşımaktadır. Bugün burada Kadın Kolları İl Başkanlığı seçimiyle birlikte kadınların siyasette daha etkin ve güçlü bir şekilde temsil edilmesini sağlamak için bir adım daha atıyoruz. 4 yıldır gururla yürümekte olduğum CHP Kilis İl Kadın Kolları Başkanı görevimin bugün seçimini yaparak güven tazeledik’’ diye konuştu.
Haber Merkezi
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER