GÜNDEM

Narin ile ilgili merak edilen kişi

Narin Güran'ın mezarındaki gelinliği kaldırarak yerine mavi okul önlüğü ve oku çantası koyan Harun Tutuş'un kim olduğu, yaşamı, memleketi ve mesleği merak konusu oldu. İşte Harun Tutuş hakkında merak edilenler..

Narin ile ilgili merak edilen kişi
17-09-2024 11:52
17-09-2024 11:57

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesine baplı Tavşantepe mahallesinde meydana gelen acı olayın ardından, 8 yaşındaki Narin Güran'ın cenazesi tabutun üzerine konulan gelinlikle uğurlanmıştı. Merhum Narin Güran'ın mezarındaki gelinlik, kabrine ziyarette bulunan Harun Tutuş adlı bir vatandaş tarafından okul önlüğü ve çanta konularak değiştirildi.

Diyarbakır'da yürekleri burkan olay sonrası, mezarlığa bırakılan mavi okul önlüğü ve çantasıyla gündeme gelen Harun Tutuş kimdir, ne iş yapıyor, kaç yaşında, aslen nereli? İşte Harun Tutuş hakkında merak edilenler...

HARUN TUTUŞ KİMDİR?

Yazar ve şair olan Harun Tutuş 21 Ocak 1990 yılında Diyarbakır’ın Kulp ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Kayalı Su mezrasından olan Tutuş, 4 yaşından itibaren Mersin’de yaşamaya başladı. Küçük yaşlarda Amedspor’da futbol oynayan Harun Tutuş, lisans eğitimi Dicle Üniversitesi Edebiyat Bölümü’nde tamamladı.

Narin Güran'ın mezarına okul önlüğü ve çantası koyan Harun Tutuş kimdir?

HARUN TUTUŞ'UN GÜNDEME GELME NEDENİ NE?

Diyarbakırlı şair Harun Tutuş, Narin Güran'ın mezarındaki gelinliği kaldırarak yerine mavi okul önlüğü koymasıyla gündeme geldi. Sosyal medyada kısa sürede viral olan görüntüler, büyük ilgi gördü. 

Haber Merkezi - kannak: milligazete.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER