GÜNDEM

Nagehan Alçı'nın Gülen Paylaşımına Büyük Tepki!

Nagehan Alçı'nın Gülen Paylaşımına Büyük Tepki!

Nagehan Alçı'nın Gülen Paylaşımına Büyük Tepki!
23-10-2024 13:14
23-10-2024 13:19
www.medyaradar.net haber sitesinde yayınlanan habere göre,
FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in ölümü sonrası pek çok isimden açıklamalar geldi. Ancak Nagehan Alçı’nın Fetullah Gülen’in ölümü sonrası yaptığı açıklamalar, sosyal medya kullanıcılarının eski sözlerini hatırlatmasıyla büyük bir tepki çekti. Alçı'nın çelişkili ifadeleri kullanıcılardan pek çok yorum geldi.
FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in ölümünün ardından sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamalarla dikkat çeken gazeteci Nagehan Alçı, geçmişte Gülen'e dair övgü dolu sözlerini unutarak yaptığı yorumlarla tepkilere neden oldu.
Alçı, FETÖ tabirini ilk kullananlardan biri olduğunu iddia ederek, Gülen’in Türkiye'nin hukuk devleti olmasını engellediğini söyledi.
Ancak sosyal medya kullanıcıları, Alçı’nın geçmişteki televizyon programlarında Gülen’i öven ifadelerini paylaşarak, çelişkili tavrını gündeme taşıdı.
Alçı'nın paylaşımları şöyle:
"1)FETÖ tabirini ilk kullananlardan biri olarak geriye dönüp onca mücadele, onca tartışmaya ve kavgaya bakıyorum da… Fethullah Gülen bu ülkenin gerçek bir hukuk devleti olmasını engelledi,adalete ve demokrasiye dair umudu olan milyonların geleceğini çaldı…"
"2)…eskinin yanlışlarının üzerini örtmek ve kendilerini temize çekmek isteyenlerin önünü açtı. Konuşabilmenin önünü tıkadı. Çocuklarımızın geleceğini ve Umutlarını çaldı… Bu ülkeye daha büyük bir kötülük herhalde yapılamazdı…"
KAYNAK Medyaradar
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER