YEREL

HİBE PARASI ASFALTTA KULLANILACAK

Mustafa Dağlı "Gelen hibe para Asfaltlamada kullanılacak"

HİBE PARASI ASFALTTA KULLANILACAK
06-08-2024 12:58
06-08-2024 13:03
KİLİS
Kilis İl Genel Meclisi başkanı Mustafa Dağlı geçtiğimiz haftalar içerisinde Kilis İl Özel İdaresine gönderilen 10 milyon lira hibe paranın Köylerin asfalt yolları için kullanılacağını söyledi.
Geçtiğimiz haftalar içerisinde Kilis'e gelen Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum tarafından Kilis'e gönderilen 10 milyon lira para için açıklamalarda bulunan Başkan Mustafa Dağlı şunları söyledi.
"Kilis'te köylerimizin yolları ile ilgili olarak asfalt, yama, yol genişletme çalışmalarımız aralıksız bir şekilde sürüyor. Kilis'imiz köylerinin yolları daha modern olsun diye çalışıyoruz. Çevre ve Şehircilik İklim değişikliği bakanlığı tarafında İl Özel İdaremize gönderilen 10 milyon lira para Asfaltlama işleminde kullanılacak" dedi.
Alt Yapı, Su Kanalizasyon çalışmalarımız devam ediyor
2024 yılı planlamalarında köylerde ekiplerin çalışmalarını sürdürdüğünü dile getiren Kilis il Genel Meclisi Başkanı Mustafa Dağlı,
"Kilis'te tüm köylerde ve mezralarda su kanalizasyon ve alt yapı çalışmalarımız ekiplerimiz tarafından büyük bir gayretle yürütülmeye devam ediyor. Planlamalarımız doğrultusunda ekiplerimiz haftalık olarak köy çalışmalarını yürütüyor. Köylerde su sıkıntısı yaşanmasın istiyoruz. Kanalizasyon çalışmalarında çok önemli mesafeler kat ettik" dedi.
Temizlik araçlarımız günlük olarak çöpleri topluyor
Yine her gün temizlik araçlarının köylerden çöpleri toplamaya devam ettiğini dile getiren Mustafa Dağlı,
"Kilis'imizin tüm köylerinde temizlik hassasiyetini ön plana çıkararak çalışmaları yürütüyoruz. temizlik ekibimiz günlük olarak yine bir plan dahilinde çöpleri topluyor. Daha yeşil ve güzel olması için köylerimizin temizliğini çok önemsiyoruz" dedi.
Haşereler ile mücadele ediyoruz
İlaçlama ekiplerinin yaz ayları boyunca ilaçlamaya devam ettiğini belirten başkan Dağlı,
"Elbeyli ilçemizin kendisine ait bir ilaçlama aracı var. Elbeyli ilçemizde ilaçlama bu araç aracılığı ile gerçekleştiriyor. Polateli ve Musabeyli ilçemizde ise İl özel idaremize ait olan ilaçlama aracı ile günlük olarak köylerimizde ve mezralarımızda ilaçlama işlemleri gerçekleştiriyoruz" dedi.
Haber : MEHMET REYHANLI
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER