SPOR

Mustafa Özer'e Muhteşem karşılama

Yeni sezonda Kilis Belediyespor Futbol takımının yeni Teknik Direktörü olan Mustafa Özer Cuma günü Kilis'e geldi.

Mustafa Özer'e Muhteşem karşılama
03-08-2024 13:52
03-08-2024 13:57
KİLİS
Yeni sezonda Kilis Belediyespor Futbol takımının yeni Teknik Direktörü olan Mustafa Özer Cuma günü Kilis'e geldi.
Kulüp Başkanı Arif Keleş Mustafa Özer için muhteşem bir karşılama programı hazırlarken Kilis Belediyespor'un çiçeği burnunda ki teknik direktörü Mustafa Özer Kilis Belediyespor'a şampiyonluklar yaşatmak için Kilis'e geldim dedi.
Kilis Belediyespor'un gelecekte ki planlamasında önemli işlerin altına imza atmak için görevi kabul ettiğini belirten ünlü Teknik Direktör Mustafa Özer Cumhuriyet Caddesinde takım otobüsünden Kulüp başkanı Arif Keleş ile birlikte Kilislileri selamladı.
Zaman zaman otobüsü durduran taraftarlar ve vatandaşlar Kilis Belediyespor'un yeni Teknik direktörü Mustafa Özer'e hoş geldiniz dedi. Cadde üzerinde vatandaşların yoğun ilgisini karşılıksız koymayan Mustafa Özer hoca çok duygulandığını dile getirdi.
Belediye Başkanı Hakan Bilecen ile görüştüler
Kilis'e Cuma günü gelen Kilis Belediyespor'un yeni hocası Mustafa Özer Kulüp Başkanı Arif Keleş ile birlikte Kilis Belediye Başkanı Av. Hakan Bilecen'i makamında ziyaret ettiler.
Başkanlık katında makam odasında yeni, teknik direktörü hoş geldiniz diyen Kilis belediye Başkanı Av. Hakan Bilecen burada yaptığı açıklamada;
"Kilis Belediyespor olarak bu sezon ortaya büyük bir plan ve proje koyduk. Kilis Belediyespor olarak şampiyon olmak istiyoruz. Kilis Belediyespor'un bu sezon makus talihinin değişmesini istiyoruz. Mustafa özer hocamız profesyonel liglerde futbol oynamış ve teknik adamlık yapmış deneyimli bir hocamız. kendisinin başarılarını yakından takip ediyoruz. İnşallah bu sezon Kilis Belediyespor olarak bizler de bu başarıdan Mustafa hocamızın aracılığı nasibimizi almak için çaba gösteriyoruz" dedi.
Mehmet REYHANLI
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER