YEREL

Musabeyli Muhtarlar Dernek Başkanlığına Ahmet Şahin seçildi

31 Mart 2024 tarihinde yapılan Mahalli İdareler yerel seçimlerinden sonra Musabeyli Muhtarlar dernek başkanlığına Kürtüncü köyü Muhtarı Ahmet Şahin seçildi.

Musabeyli Muhtarlar Dernek Başkanlığına Ahmet Şahin seçildi
15-05-2024 14:40
15-05-2024 14:42
KİLİS
Dernek başkanlığına seçilen Ahmet şahin yaptığı açıklamada;
"Aziz dostlarım, Kıymetli muhtar arkadaşlarım; 
Bildiğiniz gibi son mahalli seçimlerinden bu güne Musabeyli Kürtüncü Köyü  muhtarı olarak hizmet vermekteyim. Hem milleti, hem devleti temsil gibi önemli bir görev olan muhtarlığımız süresince, çalınmadık kapı, gidilmedik ocak, alınmadık gönül bırakmamak gibi öncelikleri olan bu önemli görevi büyük bir özveri ile yapmaya çalışmaktayım.
Muhtarlık müessesesi, kültürümüzün ve toplumsal hayatımızın önemli yapı taşlarından olup yerel demokrasinin en eski örneğini temsil eden, devletimizin her noktadaki kurumsal temsilciliği olduğu aşikardır. 
Bu görevi icra eden muhtar arkadaşlarımında birlik ve beraberlik içerisinde kendi sorunlarını dile getirmesi, ortak akıl yürüterek memleketimizin sorunlarını daha güçlü bir şekilde duyurması önemlidir. 
Bu amaçla faaliyet gösteren Musabeyli Muhtarlar Derneğimizin seçimini yaptık.
Musabeyli Dernek başkanlığına yüksek oranda katılım sağlayan 46 Muhtarlarımızın Şahsıma göstermiş oldukları teveccüh için,
Değerli muhtarlarımıza ve Musabeyli İlçemize hayırlı olmasını temenni ederim. Destekleri için tüm muhtarlarımıza ve dostlarımıza teşekkür eder, aziz halkımıza dua eder, dua beklerim. En içten saygı ve sevgilerimle" dedi. Haber Mustafa GÜNAL
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER