YEREL

MİLLETVEKİLİ DEMİR, TATİLİNİ KÖYLERİ ZİYARET EDEREK GEÇİRİYOR

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kilis Milletvekili Mustafa Demir TBMM'nin tatile girmesiyle soluğu Kilis'te alarak MHP Kilis Teşkilatı ile beraber geniş kapsamlı olarak Kilisli vatandaşların taleplerini ve ihtiyaçlarının tespiti ile sorunların çözüme kavuşturulması maksadıyla “Büyük Kilis turu” başlattı.

MİLLETVEKİLİ DEMİR, TATİLİNİ KÖYLERİ ZİYARET EDEREK GEÇİRİYOR
13-08-2024 12:56
13-08-2024 12:59
KİLİS
MHP Kilis Milletvekili Mustafa Demir başlattığı “Büyük Kilis Turu” kapsamında Musabeyli ilçesine bağlı köyleri yapılan program kapsamında karış karış  gezdi.
Milletvekili Mustafa Demir'in programı Milletvekili seçimleri öncesi yaptığı çalışmaları akıllara getirirken, Demir Milletvekilliği öncesi il başkanlığı döneminde Kilis'i ve Kilis'in tüm köylerini karış karış geziyordu. Milletvekilliği ile bu geleneğini devam ettirerek ve sorunların çözümü içinde gayretler gösteren Mustafa Demir vatandaşların takdirini topluyor. 
Milletvekili Mustafa Demir'in Musabeyli ilçesinden başlattığı “Büyük Kilis Turu” önümüzdeki günlerde Elbeyli, Polateli ilçelerini ve köylerini akabinde ise Kilis esnaf ziyaretleri olarak geniş kapsamlı olarak gerçekleştirdiği öğrenildi. 
MHP Kilis Milletvekili Mustafa Demir'in sabahın erken saatlerinden başlattığı bugünkü Programı ise şöyle gerçekleşti; 
MUSABEYLİ KÖY ZİYARETLERİ:
KARBEYAZ,  YUVABAŞI(ARZAP),  GÖZLÜCE (KASTEL), FERCEK, GEMRİK, KURTARAN, ZEYTİNBAĞI, UGURCA, KAYAPINARI, KAYNAKLI, DUTLUCA, KOÇYAĞIZ, A.KALACIK, GÖKMUSA, YEŞİLOBA (HARSİK) köylerini ziyaret etti.  Haber : Mustafa Günal 
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER