POLİTİKA

Milletvekili Demir, Öncüpınar Gümrük Kapısı ile ilgili Bakan Bolat ile görüştü

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kilis Milletvekili Mustafa Demir, 28. Dönem Milletvekilliği seçim çalışmalarında Kilis halkına vermiş olduğu sözleri yerine getirmek için iddialı bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

Milletvekili Demir, Öncüpınar Gümrük Kapısı ile ilgili Bakan Bolat ile görüştü
19-10-2023 22:48
19-10-2023 22:51
KİLİS
MHP Kilis Milletvekili Mustafa Demir geçtiğimiz hafta içerisinde TBMM'de Öncüpınar Sınır Kapısının pasaportlu veya idari izinli günübirlik yaya veya taksiyle Gidiş gelişleri açılması ile ilgili konuşmasının ardından bu kez Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat’ı makamında ziyaret yüz yüze görüşerek Kilis Öncüpınar Sınır Kapısının pasaportlu yaya veya taksiyle gidiş gelişleri açılması konusunda istişarelerde bulundu.
Konu ile ilgili olarak açıklama yapan MHP Kilis Milletvekili Mustafa Demir şunları kaydetti:
"Ticaret Bakanımız Sayın Prof. Dr. Ömer Bolat’ı ziyaret ederek ilimizin bacasız fabrikası olan Öncüpınar Gümrük Kapımızın sınır ticaretinin gerçek anlamına ulaşabilmesi ayrıca ilimiz ve Ülkemiz ekonomisine İhracatına ve ticaretine Önemli katkı sağlayabilmesi İçin gümrük kapılarındaki artan ticaretinde göz önünde bulundurularak pasaportlu veya idari izinli günübirlik yaya veya taksiyle Gidiş gelişleri açılması ile ilgili hemşehrilerimizden gelen yoğun taleplerimizi ilettik. Sayın bakanımıza yakın ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyorum" dedi. Haber:  Mustafa GÜNAL
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER