YEREL

Milletvekili Demir, Mahalle Muhtarlarını dinledi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kilis Milletvekili Mustafa Demir Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)’nin tatile girmesi sonucu seçim bölgesi olan Kilis’te vatandaş, esnaf, STK Temsilcileri ve Mahalle Muhtarları ile iç içe olmaya devam ediyor.

Milletvekili Demir, Mahalle Muhtarlarını dinledi
03-09-2024 12:05
03-09-2024 12:07
Tatil sürecinde ziyaretlerine Kilis’in Musabeyli, Polateli ve Musabeyli ilçeleri ile ilçelere bağlı köylerinden başlayan MHP Kilis Milletvekili Mustafa Demir merkeze bağlı Muhtarları ziyaret ederek bu kez Muhtarların sorun ve taleplerini dinledi.
Milletvekili Demir ziyaret kapsamında Atatürk Mahallesi Muhtarı Muhtarı Hüseyin Nohut 'u, Mehmet Sanlı Mahallesi Muhtarı Nejdet Karadaş'ı, İsmet Paşa Mahallesi Muhtarı Tevfik Cemil Çetin'i, Saraç Mehmet Çavuş Mahallesi Muhtarı İsmail Yılmaz'ı ve son olarak Namık Ünler Paşa Mahallesi Muhtarı Mehmet Yılmaz'ı Muhtarlık bürolarında ziyaret ederek istişarelerde bulundu.
 
Gerçekleştirdiği ziyaret sonrası açıklama yapan MHP Kilis Milletvekili Mustafa Demir ‘’Vatandaşlarımız ile Devletin arasında hizmet köprüsü olup hizmet için gece gündüz demeden mahalle sakinlerinin menfaatine gözeterek çalışan değerli mahalle muhtarlarımızı ziyaret ederek sorun, sıkıntı ve taleplerini dinledik. Muhtarlarımızın taleplerini gidermek ve çözüm önerisi üretmek için elimizden gelenin fazlasını yapmak boynumuzun borcudur. Sayın Muhtarlarımıza ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyorum’’ dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kilis Milletvekili Mustafa Demir’in ilerleyen günlerde Mahalle Muhtarları ziyaretlerine kaldığı yerden devam edeceği öğrenildi.
Haber : Mehmet Reyhanlı 
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER