POLİTİKA

MHP’den salona sığmayan İl Genel İstişare Toplantısı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kilis İl Başkanlığı tarafından düzenlenen İl Genel İstişare Toplantısı’nı yoğun katılımın sağlandığı bir ortamda gerçekleştirdi. Toplantı 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından yapılan konuşmalar ile başladı.

MHP’den salona sığmayan İl Genel İstişare Toplantısı
12-10-2024 14:59
12-10-2024 15:06


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kilis İl Başkanlığı tarafından 11.10.2024 Cuma günü Grand Aykanat Plaza Salon 2’de İl Genel İstişare Toplantısı’nı yoğun katılımın sağlandığı bir ortamda gerçekleştirdi.
Toplantı 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından yapılan konuşmalar ile başladı.
Toplantıya MHP Kilis Milletvekili Mustafa Demir, İl Başkanı İbrahim Halil Yılmaz, Merkez İlçe Başkanı Halil Karaoğlu, Musabeyli Belediye Başkanı Mehmet Ölmez, Ülkü Ocakları İl Başkanı Murat Sevengül, KAÇEP Başkanı Sevgi Karabaş, Musabeyli İlçe Başkanı Hasan Polat, Elbeyli İlçe Başkanı Fuat Uğur, Polateli İlçe Başkanı Kadir Kankılıç, TÜRKAV Şube Başkanı Metin Cabioğlu, Kamusen Başkanı Fatih Çimen, il ve ilçe başkan yardımcıları, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, STK temsilcileri, Mahalle ve Köy Muhatarları ile partililer katıldı. 
Gerçekleşen İl Genel İstişare Toplantısı’nda çeşitli konularda görüş alışverişinde bulunarak il ve ilçelerde yapılan ve yapılacak çalışmalar hakkında fikirlerini paylaştı. Toplantının, partinin yerel yapılanması ve halka hizmet etme hedefleri doğrultusunda büyük bir öneme sahip olduğu belirtildi. İştirak eden tüm katılımcıların aktif katkı sağladığı toplantıda, MHP'nin bölgedeki durumu, hedefleri ve projeleri üzerinde durulurken; birlikte hareket etme vurgusu yapıldı. Bu tür istişare toplantılarının, partinin birlik ve beraberliğini pekiştireceği ifade edilerek rutin olarak 2 ayda bir yapılacağının altı çizildi.
Toplantıda konuşan MHP Kilis İl Başkanı İbrahim Halil Yılmaz özetle şunlara değindi. ‘’Göreve geldikten sonra Genel Merkezimizin Kasım ayı içerisinde düzenlemiş olduğu Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde il ve merkez ilçe teşkilatlarımız ile birlikte grup toplantısına katıldık. Yine Kasım ayı içerisinde hem Belediye Başkan aday adaylığı süreci hem il genel ve belediye meclis üyeliği aday adaylığı sürecini ve ilçe Belediye Başkan aday adaylığı süreci gerçekleştirildi. Tüm teşkilatımız ile birlikte 31 Mart Seçimlerine kadar tempolu bir şekilde çalıştık. Milliyetçi ve Ülkü Hareket dün seçim meydanlarında neyin sözünü vermiş ise onları tek tek gerçekleştiriyor. Sayın Vekilimiz Mustafa Demir her platformda ve özellikle TBMM’de Kilis’in sorunlarını bir bir dile getiriyor. Bununla yetinmeyerek ilgili Bakanlıklarla görüşüyor’’ dedi.
MHP Kilis İl Başkanlığı tarafından düzenlenen programda söz alan MHP Kilis Milletvekili Mustafa Demir ise MHP Lideri Dr. Devlet Bahçeli’nin ve Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Edip Semih Yalçın’ın selamlarını Kilisli hemşehrilerine ileterek başlatmış olduğu konuşmasında şu ifadelere yer verdi. ‘’Yorucu bir seçim dönemini geride bıraktık. Sonrasında yaz dönemi faaliyetlerimiz bitirilmiş bu dönemin en iyi şekilde değerlendirerek köylerimizde, mahallelerimizde vatandaşlarımızla ile birlikte geçirmeye esnafımızın, çiftçimizin sorunlarını dinlemeye ve gidermeye azami özen gösterilerek geçirilmiştir. Yeni bir faaliyet döneminin içine girmiş bulunmaktayız. Kıymetli hemşehrilerim yaz döneminde biz 3 ilçemizin tüm köylerini ziyaret ederek, mahallelerimizi ziyaret ederek vatandaşlarımızın sorunlarını dinlemek adına kapılarının önüne giderek teker teker not aldık. İl merkezinde ve ilçelerimizdeki sıkıntıları ilimiz Valisine, ilgili kurumlara ileterek neler yapabilirizin istişarelerini yaptık. Yine aynı şekilde burada çözümlenemeyen sorunların çözüm noktasında yetkili Bakanlıklara birer birer anlatarak, birer birer söyleyerek elimizden gelenin fazlasını göstermek adına mücadele gösteriyoruz. Ben Milletvekili olmazdan önce söylediğim olduğum bir kelime vardı. İnşallah dedim ben buradan Milletvekili seçildiğimde haftanın 3 günü mecliste olacağım diğer 4 günü Kilis’te vatandaşlarımın arasında olacağım. Genel Merkezde ve TBMM’de programlarımız olmadığı müddet boyunca her zaman vatandaşlarımızın arasında 14 aydan bu yana olduğumuz gibi olmaya devam edeceğiz. Yaz döneminde herkes tatilini yaparken buradaki muhtarlarımız şahittir, teşkilatımızın hepside şahittir biz sıcağın anlında vatandaşlarımız ile bir araya gelmeye özen ve gayret gösterdik. Türk Milletine ve Kadim şehrimiz Kilis’imize hizmet yolunda zorluk varsa aşacağız imkansızlık varsa mutlaka üstesinden geleceğiz. Allah’ın izni ile önümüzdeki 100 yıllarda 3 hilal tıpkı ecdamızın zaferlerine müşahitlik yapar gibi gururla dalgalanacak Türk Milleti’nin gelecek umudu olacaktır. Bu vesile ile İl Genel İstişare Toplantımızın hayırlara vesile diliyor katılımlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum’’ diye konuştu.
Program daha sonra görev dağılımı yapılmasının ardından çekilen toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.
Haber : Mustafa Günal

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER