GENEL

Masal Cafe 100 kişilik balo salonu ile Kilislilerin hizmetinde

Kilis Adliye binası yanında Masal Cafe İşletmecisi Ali Gündoğmuş, 100 Kişilik Balo salonu ile Kilislilere hizmet vermeye başladıklarını dile getirdi.

26-07-2024 11:25
26-07-2024 11:39
KİLİS
Her türlü yemek organizasyonu, Düğün, nişan, kına,sünnet toplantı gibi durumlarda klimalı ve modern bir konsept ile Kilislilere hizmet verdiklerini dile getiren Ali Gündoğmuş, "Balo salonumuzda ucuzluğun ve kalitenin tadını çıkarabilirsiniz" dedi.
Fiyatları Kilis şartların çok makul tuttuklarını dile getiren Ali Gündoğmuş yaptığı açıklamada; "Kilis Masal Kafemiz uzun yıllardan beri sevgili Kilisli hemşerilerimize hizmet vermeye devam ediyor. Kapalı alanımızda geçtiğimiz zaman dilimi içerisinde tadilat çalışmalarımız oldu. Şimdi Kilisli hemşerilerimiz gönül rahatlığı içerisinde, düğün,nişan,kına,sünnet, doğum günü, toplantı ve yemek organizasyonlarını burada çok rahat konforlu bir şekilde klimalı ortamda gerçekleştirebilirler. Ucuzluğun ve kalitenin adresi olarak masal Cafe Balo salonumuz için bizlerden fiyat alabilirsiniz" dedi. Haber Mustafa GÜNAL
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER