YEREL

KİZO'dan Çiftçilere yaklaşık 28 milyon liralık tohum desteği

Her yıl hibe ata tohumu ile Kilisli çiftçilere destek sağlamaya çalışan Kilis Ziraat Odası bu yıl devasa büyüklükte ki bir rakam ile Kilisli çiftçilere tohumluk desteği sağlayacak.

KİZO'dan Çiftçilere yaklaşık 28 milyon liralık tohum desteği
03-09-2024 12:09
03-09-2024 12:10
Maliyeti yaklaşık 28 milyon liraya yaklaşan tohum desteği için gerekli çalışmaları yaptıklarını kısa süre içerisinde inşallah Çiftçilerimize tohum desteği sağlayacağız diyen Başkan İbrahim Kara işimiz gücümüz çiftçilerimizin üretmesidir dedi.
KİZO Başkanı İbrahim Kara yaptığı açıklamada,
"Her yıl olduğu gibi bu yılda Kilisli çiftçilerimiz için çalışmalarımız aralıksız bir şekilde sürüyor. Çiftçilerimizin üretmesi bizim en büyük enerjimiz. Üretmezsek aç kalırız düsturu ile hareket ediyoruz. Geçen yıl ve ondan önceki yıllarda olduğu gibi çiftçilerimize tohum desteği sağlıyoruz. Bu yıl Allah'ın izni ile maliyeti yaklaşık28 milyon lirayı bulacak olan tohumu desteğini çiftçilerimiz ile buluşturacağız. 
Çiftçilerimizden tohum desteklerini esirgemeyen başta Kilis Valimiz Tahir Şahin olmak üzere Milletvekillerimize, Belediye Başkanımıza ve emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum "dedi.
HABER: Mehmet Reyhanlı 
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER