GÜNDEM

Kilis Valisi Tahir Şahin: Kilis'in İl Oluşunun 29. yıldönümünü tebrik ediyorum

Kilis Valisi Tahir Şahin Kilis il oluşunun 29. yıldönümü münasebetiyle bir tebrik mesajı yayınladı.

Kilis Valisi Tahir Şahin:  Kilis'in İl Oluşunun 29. yıldönümünü tebrik ediyorum
06-06-2024 11:26
06-06-2024 11:27
KİLİS
Kilis Valisi şahin mesajında şu ifadelere yer verdi:
"Tarih boyu bir çok medeniyete ev sahipliği yapmış olan Serhat ve Ensar şehrimiz Kilis, bundan 29 yıl önce Türkiye’nin 79. İli olmuştur.
Kadim şehrimiz Kilis’in sosyal, kültürel ve ekonomik açıdan kalkınması, ilimizin tarihi zenginliklerinin tanıtımı ve turizm potansiyelinin değerlendirilmesi, eğitimdeki başarının devamı ve daha da üst seviyelere çıkarılmasını sağlamak temel hedefimizdir.
İnsanlarımıza imkân oluşturan, refahı ve adâleti tesis etmek için çaba gösteren, yeni fırsatlar arayan bir anlayış içerisindeyiz. Kentimizin tanıtımı, yatırım yapılan bir şehir olması, toplumsal bütünlüğünü koruması, sosyal yapısının güçlenmesi gibi her konuda gayret gösteriyoruz.
Mesai arkadaşlarımız, sivil toplu kuruluşlarımız, meslek odalarımız, işadamlarımız ve siyasi partilerimiz ile halkımıza mutlu bir gelecek hazırlama adına her türlü gayretin içinde olduğumuzun bilinmesini isterim. Milletimize bu seviyede hizmet üretmek, şehrimizin kalkınmasına, insanımızın refahına, huzuruna katkı sağlamak bizler için büyük bir heyecan vesilesidir.
Bu duygu ve düşüncelerle Kilis’in İl Oluşunun 29. Yıl Dönümünü kutlar, ilimizin gelişip kalkınmasında ve bugünlere gelmesinde emeği geçen herkese şükranlarımı sunar, saygıdeğer Kilisli hemşehrilerimi sevgi ve saygıyla selamlarım.”  Haber Merkezi
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER