GÜNDEM

Kilis Vakfı Başkanı Aktürk'ten, Üniversiteye ziyaret

Kilis Vakfı Başkanı Yaşar Aktürk, Kilis Vakfı Yönetim Kurulu Üyeleri ve Vakıf Temsilcileri Kilis 7 Aralık Üniversitesini ziyaret ederek Rektör Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun ile bir araya geldi. 

Kilis Vakfı Başkanı Aktürk'ten, Üniversiteye ziyaret
25-07-2023 14:23
25-07-2023 14:25
KİLİS
Üniversitenin Rektörlük Senato Salonu’nda yapılan görüşmede misafirlere, Üniversitenin yeni logosunun tanıtımı da yapıldı.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren KİYÜ Rektörü Karacoşkun, Üniversitemizi her geçen yıl daha ileriye götürmeye yönelik yaptıkları çalışmalarda Kilis Vakfı'nın her daim desteklerini gördüklerini ifade ederek Aktürk'e ve Kilis Vakfı'na teşekkür etti. 
Aktürk ise; Kilis Vakfı olarak Kilis 7 Aralık Üniversitesine destek vermekten ve Üniversitemizin her alandaki büyüme ve gelişmesinden Kilisli işadamları olarak memnuniyet duyduklarını ; Üniversite ile uyumlu bir şekilde yapılan çalışmalarla hem şehrimizin hem de Üniversitemizin daha da aydınlık bir geleceğe ilerleyeceğini ifade etti. 
Görüşmenin sonunda Rektör Karacoşkun, 2022-2023 Akademik Yılı Mezuniyet Programlarına Kilis Vakfı olarak yapılan katkılardan dolayı da Aktürk’e teşekkür etti ve Aktürk ile Yönetim Kurulu Üyelerine Teşekkür Belgesi takdim etti.
Rektör Karacoşkun, günün anısına Kilis Vakfı Başkanı Yaşar Aktürk’e ebru tablosu hediye ederken; Aktürk de Rektör Karacoşkun’a bir tablo hediye etti.
Ziyaret, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.
Haber Merkezi
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER