ASAYİŞ

Kilis’te hırsız veya hırsızlar iş merkezini elektriksiz bıraktı

Kilis’in Büyükkütah Mahallesi sınırları içerisinde bulunan ve gazetemizin bürosunun da bulunduğu Vakıflar İş Merkezine dadanan kimliği belirsiz hırsız veya hırsızlar iş merkezinin elektrik odasında bulunan kablolara zarar vererek çalmasından ötürü iş merkezinde bulunan vatandaşlar uzun süre elektriksiz kaldı.

Kilis’te hırsız veya hırsızlar iş merkezini elektriksiz bıraktı
06-08-2024 13:42
06-08-2024 13:58
KİLİS
İş Merkezinin elektrik odasının kapısını demir makası ile kesildiği tahmin edilirken binaya verilen elektrik kablolarını keserek hem maddi hasar hem de iş ve zaman kaybı yaşandı. Sabah saatlerinde işine gelen esnaflar elektriğin olmadığını fark ederek yaptıkları incelemeler sonucunda işi merkezinde yaşanan hırsızlık olayını fark ederek olayda kullandığı tahmin edilen demir makasını fark ederek elektrik tesisatçısının çağrılması ve yapılan çalışmalar sonucu enerjinin verilmesini sağladılar. 
Kilis İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği görevlileri hırsızlık olayını gerçekleştiren kimliği belirsiz hırsız veya hırsızların tespiti ve yakalanması için çalışma başlattı.  MUSTAFA GÜNAL
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER