GÜNDEM

Kilis’te de Göz Aydınlığı bir Nesil için Aileler Sabah Namazında buluştu

Peygamberimizin “Gözümün nuru” olarak ifade ettiği Namazı; çocuklarımıza sevdirmek, namazın ehemmiyetini öğretmek ve ailelerin camii merkezli ibadetlerle buluşmasını hedeflediğimiz Geleneksel “Aileler Sabah Namazında Buluşuyor.” programlarına, tüm Türkiye’de olduğu gibi Kilis’te de Cihannüma Derneği Kilis Temsilciliği olarak devam ediliyor.

Kilis’te de Göz Aydınlığı bir Nesil için Aileler Sabah Namazında buluştu
09-09-2024 12:54
09-09-2024 13:18
KİLİS
Pazar günü sabah tüm Türkiye'de çocuklar ve gençler anne-babaları ile birlikte camilere akın etti.
Kilis’te üçüncüsünü gerçekleştirdiğimiz Aileler Sabah Namazında Buluşuyor programı, Tüm Türkiye’de 2024-2025 eğitim öğretim yılının arefesinde düzenlenen “Aileler Sabah Namazında Buluşuyor” programı 8 Eylül 2024 Pazar günü sabah namazında Kilis Mehmet Rıfat Kazancıoğlu Camiinde gerçekleştirildi.
  Her günün başlangıcında Allah’a yönelmenin, ailece Camide bir arada olmanın bereketini yaşamak ve milli manevi değerlerimizi birlikte yüceltmek için Aileler Namazda Buluşuyor. Milletimizin güçlü aile yapısının köklerini besleyen bu buluşma, hepimize sabrın, sevginin ve birlikteliğin en güzel örneğini sunuyor.
   Kilis’te yaklaşık 300 kişilik bir katılımla gerçekleştirilen, Sabah namazına müteakip Ailelerin Okuduğu Hatimlerimizin Duası da Kilis İl Müftümüz Sayın Alettin BOZKURT hocamız tarafından yapıldı. Sonrasında Ailelere Çorba ikram edildi. 14 yaş altı çocuklarımıza futbol/voleybol topları hediye edildi.
   Cihannüma Derneği Kilis İl Temsilcisi Abdulcelil Yılmaz, “Cihannüma Genel Merkezimizin koordinesinde, STK’larımızla birlikte, bugün 81 il ve 104 ilçemizde gerçekleştirilen ‘Aileler Sabah Namazında Buluşuyor’ programı kapsamında Kilis Mehmet Rıfat Kazancıoğlu Camiindeki sabah namazı buluşması davetimize icabet eden tüm STK Başkanlarımıza, gönüllülerine, aileler ve gençlerimize teşekkür ediyoruz. Bu organizasyon sürecinde emek veren, destek veren, sponsor olarak katkı sağlayan tüm emektar ağabey ve kardeşlerimize teşekkür ediyoruz, kendilerine yürekten minnettar ve duacıyız” diyerek “Aileler Sabah Namazında Buluşuyor” programlarını aylık gerçekleştirme planlarının olduğunu belirtti.    Mustafa Günal
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER