ASAYÄ°Åž

Kilis’te 8 ayrı trafik kazasında 10 kişi yaralandı

Kilis’te meydana gelen ayrı 8 trafik kazasında 10 kişi yaralanarak Kilis Prof. Dr. Alaeddin Yavaşca Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kilis’te 8 ayrı trafik kazasında 10 kişi yaralandı
17-09-2024 10:53
17-09-2024 10:54
KÄ°LÄ°S
Alınan bilgilere göre Yedi Aralık Mahallesi’nde Suça Sürüklenen Çocuk (A.D.)’nin kullandığı motosikletin çarpması neticesi, kimlik tespiti yapılan (A.A.) yaralanmış, alınan doktor raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtilmiştir.
Oylum Mahallesi’nde Şüpheli (S.G.Ö.)’nün kullandığı, 34 plaka sayılı araç ile mağdur (U.H.)’nin kullandığı, 79 plaka sayılı motosikletin çarpışması neticesinde, motosiklet sürücüsü ve motosiklette yolcu olarak bulunan, mağdur (M.M.) isimli şahıslar hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralanmışlardır.
Albay İbrahim Karaoğlanoğlu Mahallesi’nde Şüpheli (M.Ç.)’nin kullandığı, 20 plaka sayılı araç ile mağdur (E.Y.M.)’nin kullandığı, 79 plaka sayılı motosikletin çarpışması sonucu, motosiklet sürücüsü hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralanmıştır.
Kazım Karabekir Mahallesi’nde Müşteki Şüpheli (K.T.)’nin kullandığı araç ile mağdur (İ.E.B.)’nin kullandığı, 79 plaka sayılı motosikletin çarpışması sonucu, motosiklet sürücüsü hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralanmıştır.
Kazım Karabekir Mahallesi’nde Mağdur (İ.E.B.), kullanmış olduğu, 79 plaka sayılı motosiklet ile seyir halinde iken, önüne çıkan araca çarpmamak için frene bastığını ve motosikletin hakimiyetini kaybederek motosikleti devirmesi neticesi, hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralanmıştır.
Kilis’te Müşteki Şüpheli (Ö.A.)’nın kullandığı, 07 plaka sayılı araç ile seyir halinde iken, önüne çıkan araca çarpmamak için frene bastığını ve aracın hakimiyetini kaybederek, kendisi ile araç içerisinde yolcu olarak bulunan, mağdur (M.M.Ö.) isimli şahıslar hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralanmışlardır
Yedi Aralık Mahallesi’nde Müşteki Şüpheli (T.E.)’nin kullanmış olduğu, 79 plaka sayılı motosikletin hakimiyetini kaybederek devirmesi neticesi, hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralanmıştır.
Necmettin Erbakan Mahallesi’nde Şüpheli (M.K.) isimli şahsın kullandığı, 79 plakalı motosiklet ile mağdur şüpheli (B.G.) isimli şahsın kullandığı, 79 plakalı motosikletin çarpışması sonucu mağdur şahıs hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralanmıştır.   Haber Merkezi
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER