GÜNDEM

Kilis Belediyesi’nden kamuoyuna açıklama

26.07.2024 tarihinde Cumhuriyet Caddesi üzerinde yaşanan bir tatsız olayda ismi cismi belli olmayan klavye başında kendini bilmez kişi veya kişiler tarafından Kilis Belediyesini ve ülkenin bir siyasi partisini hedef alarak yapılan asılsız yazılar ile kamuoyunda kargaşa çıkartmaktan başka niyeti olmayan kişilere Kilis Belediyesinden tokat gibi açıklama yapıldı.

Kilis Belediyesi’nden kamuoyuna açıklama
27-07-2024 12:42
27-07-2024 12:43
KİLİS
Kilis Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamada şu bilgilere yer verildi:
"Değerli Hemşehrilerimiz,
Dün gece yaşanan olayların Kilis Belediyesi veya Başkan Yardımcımız ile hiçbir ilgisi bulunmamaktadır. Yaşanan olaylar, iki kişi arasında gerçekleşmiş olup, bu durumu Kilis Belediyesi veya Başkan Yardımcımız ile ilişkilendirmeye çalışan sahte hesaplar, kurumumuzu yıpratma amacı gütmektedir. Konunun kurumumuza mal edilmesi bizleri derinden üzmüştür. Belediyemiz ile herhangi bir siyasi partinin çekişmesi veya hesaplaşması gibi bir durum kesinlikle söz konusu değildir.
Bundan sonra, sahte hesaplar tarafından yapılacak hiçbir paylaşıma itibar edilmeyeceğini ve dikkate alınmayacağını kamuoyuna duyururuz. Vatandaşlarımızdan da bu tür sahte hesaplara itibar etmemelerini önemle rica ederiz. Biz, sizlere söz verdiğimiz gibi az laf çok iş yapıp şehrin sorunları ile alakadar olacağız.
Saygılarımızla.
Kilis Belediyesi" Haber Merkezi
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER