GÜNDEM

Kilis Belediyesi’nden kamuoyuna açıklama

Kilis'te dün meydana gelen tır yangınına müdahale olayıyla ilgili bir açıklama yapıldı.

Kilis Belediyesi’nden kamuoyuna açıklama
18-07-2024 09:03
18-07-2024 09:07
KİLİS

Açıklamada şu ifadeler yer verildi: 

"

Bugün sabah saatlerinde Kartalbey Mahallesi'nde meydana gelen araç yangınına, İtfaiye Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz hızlı bir şekilde müdahale etmiştir. İhbarın 112 Acil Çağrı Sistemi'ne düşmesinin ardından ekiplerimiz 4 dakika içinde olay yerine intikal etmiştir. Olay yerine giden 783 plakalı aracımızın beyin sisteminde meydana gelen arıza nedeniyle pompa devreye girmemiştir. Bu durum üzerine ekiplerimiz hemen ikinci bir araç talebinde bulunmuş ve ikinci araç yaklaşık 3 dakika içerisinde olay yerine ulaşmıştır. Bu 3 dakikalık süre içinde personellerimiz cansiperhane bir şekilde, yangının aracın dorsesine sıçramasını araçta bulunan yangın tüpleri ile engellemiştir. İtfaiyemiz 7/24 görevinin başındadır.
Aracımızda su bulunmadığı iddiaları kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır. 783 plakalı aracımız, 25 Haziran 2024 tarihinde Gaziantep'te serviste bakım görmüştür. Kilis Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü bünyesindeki araçlarımızın her ay düzenli bakımları yapılmakta olup, bu bakımlara dair belgeler İtfaiye Müdürlüğümüzde mevcuttur.
Olayda can kaybı olmaması bizleri sevindirmiş, maddi hasara uğrayan vatandaşımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Ayrıca, asılsız ve doğrulanmamış bilgilerle kamuoyunu yanıltan ve vatandaşlara karşı bizleri hedef gösteren haberleri yapanları derhal tekzip etmeye davet ediyoruz.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur." Haber Merkezi
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER