YEREL

Kilis Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü Ağustos Ayı Faaliyet Raporunu Açıkladı

Kilis Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü tarafından Kilis’te Ağustos ayı içerisinde meydana gelen olaylara karşı yapılan müdahalelere ilişkin olarak açıklama yapıldı.

Kilis Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü Ağustos Ayı Faaliyet Raporunu Açıkladı
05-09-2024 15:36
05-09-2024 15:40
Konu ile ilgili olarak Kilis Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamada şu bilgilere yer verildi.
‘’Kilis Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü olarak Ağustos ayında gerçekleşen faaliyetlerimizi sizlerle paylaşıyoruz. Ekiplerimiz, yangınlara müdahale ve kurtarma operasyonları gibi birçok alanda vatandaşlarımızın güvenliği için 7/24 görev başında. İşte Ağustos ayı boyunca gerçekleştirdiğimiz hizmetlerden bazıları
Konut/Müştemilat Yangınları: 8,Anız, Ot, Arsa, Boş Alan, Çöp Konteyneri Yangınları: 68, Hayvan Kurtarma Görevleri : 11, Araç Yangınları: 5, İnsan Kurtarma Yardımı: 6, Orman, Mera, Koru Yangınları: 1, İşyeri Yangın Güvenlik Önlemleri Kontrolü: 48, Müdahale Edilen Trafik Kazası: 1 Yaralı Trafik Kazası: 1 İtfaiye ekiplerimiz, sadece yangınlara değil, aynı zamanda eğitim, tatbikat ve diğer acil durumlara da etkin bir şekilde müdahale etmektedir. Ağustos ayında eğitim verilen kişi sayısı 8 olup, kurum/işyerleri sayısı ise 1’dir. Toplumumuzun güvenliği için görevimizin başındayız’’ denildi.
Haber : Mustafa Günal 
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER