GÜNDEM

Kazan’dan Şahin’e ziyaret

Kadınların gücünü ve dayanışmasını arttırmak daha çok kadının bu oluşuma katılmasını ve üretime katkıda bulunmasını sağlamak adına yakın bir zamanda Kilis Belediye Başkanı Av. Hakan Bilecen’in destekleri ve Fidan Şahin’in öncülüğünde kurulan ve hizmetlerine ara vermeden çalışan Kilis Han Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi yapmış olduğu projeler ile kadınlara yeni bir iş istihdamı yaratmaya devam ediyor.

Kazan’dan Şahin’e ziyaret
09-07-2024 13:14
09-07-2024 13:15
KİLİS
İl Koordinatörü Habip Kazan tarafından Kilis Han Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi Başkanı Fidan Şahin’e bir ziyaret gerçekleştirilerek yapılan çalışmalar ile ilgili bilgiler aktarılarak istişarelerde bulunuldu.
Gerçekleşen ziyaret ile alakalı olarak Kilis Han Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi Başkanı Fidan Şahin yaptığı açıklamasında ‘’Projeleri ile Kooperatifimize destek olarak kooperatifimizin ve kadınlarımızın güçlenmesine katkıda bulunan HAYATA DESTEK kuruluşuna ve değerli İl koordinatörü Habip Kazan beyefendiye nazik takdimleri için teşekkür ederiz’’ dedi.
Haber Merkezi
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER