GÜNDEM

Kaymakam Kaya, Köy Ziyaretlerine Devam Ediyor

Kilis’in Polateli İlçe Kaymakamı Salih Kaya, İlçe Jandarma Komutanı Kadir Can Yenioğlu, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürü Mustafa Zateroğulları ve Polateli-Şahinbey Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Abdulkadir Tanrıaşıkı ile birlikte Polateli İlçesine bağlı olan Yeşilpınar köyüne ziyarette bulundu.

Kaymakam Kaya, Köy Ziyaretlerine Devam Ediyor
04-10-2024 18:10
04-10-2024 18:11

Kaymakam Salih Kaya köy ziyareti kapsamında köyde yapılan çalışmalar ve köylerin genel durumu hakkında muhtardan bilgi aldı. Köy sakinleriyle bir araya gelerek bir süre sohbet eden Kaymakam Kaya, ‘’Vatandaşlarımızın ve muhtarın taleplerini/sorunlarını dinleyerek “imkânlar dâhilinde elimizden gelen her türlü desteği vermeye hazır olduğunu” belirtti.

Kaymakam Kaya, köy ziyaretinin ardından Polateli İlçesi ve bölge ekonomisi için büyük önem arz eden Polateli-Şahinbey Organize Sanayi Bölgesinde yapımı devam eden altyapı çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi alarak “Kısa süre içerisinde çalışmaların tamamlanmasıyla yatırım ve istihdam konusunda bölgenin en büyük alanı olacak sanayi bölgemizin yapım sürecinde emeği geçen tüm çalışanlara ve yatırımcı firmalarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

HABER MERKEZİ

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER