YAŞAM

Kardeşini kurtarmak isterken boğuldu, üniversite hayalleri yarım kaldı

Gaziantep'te boğularak hayatını kaybeden Ömer Faruk Tarhan'ın kardeşini kurtarmak isterken gölette kaybolduğu öğrenildi. Cenazesi ailesine teslim edilen Tarhan'ın önceki hafta üniversite sınavına girdiği ve iyi geçen sınav sonrası üniversite hayalleri kurduğu belirtildi.

Kardeşini kurtarmak isterken boğuldu, üniversite hayalleri yarım kaldı
21-06-2024 18:37
GAZİANTEP

Olay, dün akşam saatlerinde Nurdağı ilçesi kırsal Hamidiye Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, serinlemek için gölete giren 2 kardeşten biri çırpınmaya başladı. Kardeşi Mehmet Fatih Tarhan'ın (15) çırpındığını fark eden ağabeyi Ömer Faruk Tarhan (18) yardıma koştu. Bu sırada 2 kardeş de suda çırpınmaya başladı.

Kardeş kurtarıldı ağabeyi suda kayboldu
Çevredeki vatandaşlar, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulunarak yardıma koştu. Olay yerine çok sayıda jandarma, sağlık, UMKE ve AFAD ekibi sevk edildi. Gölete giren kardeşlerden Mehmet Fatih Tarhan çevredeki vatandaşlar tarafından kurtarılarak hastaneye kaldırılırken ağabeyi Ömer Faruk Tarhan ise suda kayboldu.


Cesedi 5 saat sonra sudan çıkarıldı
Suda kaybolan 18 yaşındaki Ömer Faruk Tarhan'ın cenazesi ise olay yerine sevk edilen sualtı dalgıç ekiplerinin çalışması sonucu 5 saat sonra bulunarak çıkarıldı. Cenaze, Gaziantep Adli Tıp Kurumu'nda tamamlanan işlemlerinin ardından defnedilmek üzere yakınlarına teslim edildi. Kardeşi Mehmet Fatih Tarhan'ın hastanedeki tedavisinin ise sürdüğü vurgulandı.

Üniversite hayalleri yarım kaldı
Kardeşini kurtarmak isterken boğularak hayatını kaybeden Ömer Faruk Tarhan'ın önceki hafta üniversite sınavına girdiği ve sınavının iyi geçtiği öğrenildi. Tarhan'ın heyecanla sınav sonuçlarını beklediği ve iyi bir bölümde üniversite okuma hayali kurduğu belirtildi.
Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi. İHA

TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER