GÜNDEM

Karakurt: Katil terör devleti İsrail Filistin’de soykırım yapıyor

Katil Siyonist terör devleti israil’in Filistin’de, Gazze’de ve son olarak Refah’ta insanlık suçu işlediği katliam ve soykırım yaptığını belirtti.

Karakurt: Katil terör devleti İsrail Filistin’de soykırım yapıyor
28-05-2024 22:15
28-05-2024 22:17
KİLİS
"Filistin’de artık söz bitmiştir" diyen İsrail devletine karşı güç kullanılması gerekliliğini bir kere daha hatırlatan Saadet Partisi Kilis il Başkanı Şerif Karakurt gösterinin, basın açıklamarının, yürüyüşlerin ve protestolarının artık karşılık bulmadığını dile getirdi. 
Katil sürüsü İsrail’e karşı artık kaba kuvvet ve gücün kullanılmasının zamanı geldi diyen Saadet Partisi Kilis il başkanı Şerif Karakurt yaptığı açıklamada;
“Katil Siyonist sürü mazlum Müslümanları katletmeye devam ediyor. Birleşmiş Milletlerin koruması altında bulunan Refah Mülteci kampına hem karadan hem havadan hem de denizden saldıran katil sürüleri yüzlerce Müslümanı şehit etti. 
Katil sürüsü için artık sözün bittiği yerdeyiz. Katil sürüsüne karşı güç kullanmanın zamanı çoktan gelmiş ve geçiyor bile. Savaşın bile bir adaleti vardır. Savaşta mazlum insanlar, kadınlar ve çocuklar öldürülmez. Ama dünyanın gözü içerisine bakarak hiç bir kuralı uluslararası hukuku hiçe sayan katil sürüsü Filistin’de, Gazze’de ve Refah’ta katliam yapıyor. Açlık, susuzluk ve yoklukla mücadele veren Gazze halkına Refah halkına ve Filistinli Müslümanlar için herkesin bir şeyler yapması lazımdır. 
Cennet mekan Erbakan hocamız ne diyor du, İsrail sözden anlamaz İsrail güçten anlar. (Haber Merkezi)
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER