POLİTİKA

AK Parti Kongreleri gövde gösterisine dönüşecek! Erkan Kandemir Kilis'e geliyor!

AK Parti hafta sonunu hareketli bir şekilde geçirecek. Yapılacak kongreler ile ilgili il Başkanı Serhan Diyarbakırlı yaptığı açıklamada kongreler adeta gövde gösterisine dönüşecek dedi.

AK Parti Kongreleri gövde gösterisine dönüşecek! Erkan Kandemir Kilis'e geliyor!
10-10-2024 13:47
10-10-2024 14:04

AK Parti Genel başkan Yardımcısı teşkilatlardan Sorumlu Başkan Erkan Kandemir'in Cumartesi günü Kilis'e geleceğini belirten İl Başkanı Serhan Diyarbakırlı tüm Kilislileri şölen havasında geçecek Kongreye davet etti.
AK Parti Kilis il başkanı Serhan Diyarbakırlı yaptığı açıklamada,
"Birliğin, beraberliğin, kardeşliğin teminatı olan partimizi dünyanın en büyük sivil toplum örgütü halindedir. Kilis'te yaklaşık 30 bine yakın üye kaydımız bulunmaktadır. Hafta sonunda muhteşem bir şekilde gerçekleştireceğimiz kongrelerimiz adeta şölen havasında geçecektir. hafta sonu için çalışmalarımızı yürütüyoruz. AK Parti genel başkan yardımcımız ve Teşkilat Genel başkanımız Sayın Erkan Kandemir hafta sonunda Kilis'imize teşrif edecekler ve kongremize iştirak katılacaklar.
Ayrıca Kongre salonumuza vatandaşlarımızın hemşerilerimizin Cumhurbaşkanımıza istedikleri mektubu yazarak bir stant oluşturacağız. hemşerilerimiz burada Sayın Cumhurbaşkanımıza istek, talep, şikayet istedikleri mektubu yazarak gönderebilecekler.
Buradan tüm Kilisli hemşerilerimizi hafta sonunda Kapalı spor salonunda muhteşem bir şekilde yapacağımız kongremize davet ediyorum" dedi.

HABER : Mustafa Günal

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER