SPOR

İSTANBUL-KİLİS VAKFINDAN KİLİS BELEDİYESPOR’A ZİYARET

İstanbul-Kilis Vakfı üyeleri Abdullah Alcellat, Mustafa Volkan, Adem Canözer hafta sonu tatili için geldikleri Kilis’te Kilis Belediyespor kulübünü ziyaret ettiler.

İSTANBUL-KİLİS VAKFINDAN KİLİS BELEDİYESPOR’A ZİYARET
25-09-2021 14:33
25-09-2021 14:34
KİLİS

İSTANBUL-KİLİS VAKFINDAN KİLİS BELEDİYESPOR’A ZİYARET

KİLİS

İstanbul-Kilis Vakfı üyeleri Abdullah Alcellat, Mustafa Volkan, Adem Canözer hafta sonu tatili için geldikleri Kilis’te Kilis Belediyespor kulübünü ziyaret ettiler.

Kilis Belediyespor Kulüp Başkanı Ahmet Günay, Kilis Belediyespor basın sözcüsü Hamza Özkaya ve Kilis Belediyespor Kulüp Müdürü Abdullah Sağıroğlu tarafından karşılanan İstanbul Kilis Vakfı üyeleri ayrıca Kilis Belediyespor’lu futbolcular ile de kısa bir görüşme gerçekleştirdiler.

Kilis Belediyespor ziyaretlerinde bir açıklama yapan Adem Canözer;

“Bizler İstanbul’da yaşıyoruz ancak şehrimizin takımını çok yakından takip ediyoruz. Takımımız bir türlü makûs talihini değiştirip profesyonel lige yükselemiyor. İnşallah bu sezon Kilis Belediyespor başarılı bir sezon geçirerek ve çok istediği şampiyonluğu yakalayacaktır diye düşünüyorum.

İSTANBUL KİLİS VAKFININ DESTEĞİ VAR

Kilis Belediyespor Kulübünü geçtiğimiz günler içerisinde İstanbul’da ağırladıklarını ve Kilis Belediyespor’a çok büyük bir desteğin İstanbul-Kilis Vakfı Başkanı Sayın Yaşar Aktürk tarafından sağlandığını dile getiren Adem Canözer;

“İstanbul-Kilis Vakfı Başkanımız Sayın Yaşar Aktürk Bey takımımız için hiç düşünmeden 250 bin lira destekte bulundu. Bu destek Kilis Belediyespor için çok büyük bir anlam ifade etmekte. Yaşar Aktürk Bey ayrıca eğitimde, sağlıkta, sosyal faaliyetlerde Kilis’e çok büyük destekler ve imkânlar sağlamış Yardımsever büyüğümüz” dedi.

ABDULLAH ALCELLAT “KİLİS BELEDİYESPOR BAŞARILI OLUNCA ÇOK SEVİNİYORUZ”

İstanbul-Kilis Vakfı üyesi Abdullah Alcellat Kilis Belediyespor’un Kilis’in markası olması gerekliliğini savunurken Takımımız başarılı olunca inanın bizlerde İstanbul’da çok seviniyoruz dedi.

Ligler başladığı vakit fırsat bulduğu anda Kilis Belediyespor’un yapacağı müsabakaları seyretmeyi çok istediklerini dile getiren Kilisli iş Adamı Abdullah Alcellat yaptığı açıklamada;

“Kilis Belediyespor’umuzun başarılı olmasını canı gönülden arzu ediyoruz. Bugün Kilis’teyiz ve takımımızı ziyaret ettik, kulüp başkanımızdan takımımız hakkında bilgiler aldık. İnşallah o sene bu sene olacak ve takımımız başarılı bir dönem sonucunda şampiyonluğa ulaşacaktır” dedi.

MUSTAFA VOLKAN “TAKIMIMIZA DESTEĞİMİZ TAM”

İstanbul-Kilis Vakfı üyesi Mustafa Volkan ise Kilis Belediyespor’a her zaman desteklerinin tam olduğunu dile getirdi.

Futbolun zor ve sıkıntılı bir oyun olduğunu kitleleri arkasından koşturduğunu Bölgesel amatör ligde bile transferde ciddi yatırımlarınızın olması gerekliliğini savunan Mustafa Volkan yaptığı açıklamada;

“Futbolu yakından takip ediyorum. Dolayısıyla şehrimizin yegâne takımı olan Kilis Belediyespor’umuzu da takip ediyoruz. Aldığım bilgilere göre takımımız çok güzel transferler gerçekleştirmiş. Allah mahçup etmesin. İnşallah Kilis Belediyespor’umuza şampiyon olur” dedi.

İstanbul-Kilis Vakfı üyelerinin Kilis Belediyespor’u ziyaret etmelerinden dolayı memnuniyetini dile getiren Kilis Belediyespor Kulüp Başkanı Ahmet Günay teşekkürlerini sunarak yaptığı açıklamada şunları söyledi;

“Göreve geldiğimiz andan itibaren Farkındalık oluşturmak istedik. Teknik heyetimiz ve yeni yönetim kurulu üyelerimiz ile kollarımızı sıvadık ve takımımızı kurduk. Şimdi liglerin başlamasını bekliyoruz. İstanbul ziyaretimizde İstanbul-Kilis Vakfı başkanımız Sayın Yaşar Aktürk Bey’in takımımıza sunmuş olduğu katkıyı çok önemsiyoruz ve buradan kendilerine bir kere daha takımım adına taraftarlarımız adına ve Kilis halkı adına teşekkürlerimi sunuyorum.

Bu sezon liglerimiz 30 Ekim tarihi itibariyle başlıyor. Plan ve programlarımızı ona göre yaparak takımımızı maçlara hazırlamaya devam ediyoruz.

Bizlere bu nazik ziyaretlerinden dolayı Adem Canözer, Abdullah Alcellat, Mustafa Volkan kardeşlerime teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER