YEREL

İlköğretim Haftası kutlama programı gerçekleştirildi

Kilis’in Polateli İlçesinde İlköğretim Haftası Kutlama programı gerçekleştirildi.

İlköğretim Haftası kutlama programı gerçekleştirildi
13-09-2024 12:47
13-09-2024 12:50
Atatürk Anıtına çelenk sunumunun ardından saygı duruşuyla birlikte İstiklal Marşı okundu. Ardından Polateli İlçesi Bağarası Köyü Tahsin Panoğlu İlk-Orta Okuluna geçildi.
Polateli İlçesi Bağarası Köyü Tahsin Panoğlu İlk-Orta Okulunda düzenlenen programa Polateli Kaymakamı Salih Kaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet İfrazlı, Kurum amirleri, okul müdürleri, öğrenciler ile velileri katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal marşının ardından öğrencilerin şiirlerini okuması ve günün anlam ve önemini belirten konuşma, öğrencilerin hazırladığı gösteriler ve geleneksel çocuk oyunları gerçekleştirildi. 
Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Kaymakam Kaya “Geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızın gönüllerini bilgi ve erdemle yeşertecek yeni bir eğitim öğretim yılına daha erişmenin sevincini yaşıyoruz. Eğitim, çağdaş toplum olmanın en temel ve en vazgeçilmez unsurlarındandır. 
Öğrencilerimizden tek isteğimiz çağdaş toplum olma yolunda çok çalışmaları ve başarılı olmalarıdır. Öğrencilerimiz için devletimizin tüm imkanlarını kullanma gayreti içindeyiz. 2024-2025 eğitim öğretim yılının hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.
(Haber Merkezi)
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER