GÜNDEM

İDEA'nın Ankara İl Temsilciliği açıldı

İDEA Uluslararası İnsani Yardım ve Eğitim Derneği her geçen gün büyümeye devam ediyor.

İDEA'nın Ankara İl Temsilciliği açıldı
27-05-2024 14:10
27-05-2024 14:12
Ülke genelinde teşkilatlanmasını sürdüren İDEA DERNEĞİ Ankara Temsilciğini de açtı.
Açılışa İDEA Genel Başkanı Mustafa Yıldız'ın yanı sıra Ankara'nın STK temsilcileri ve çok sayıda misafir katıldı.
İDEA Genel Başkanı Mustafa Yıldız açılış dolayısıyla yaptığı konuşmasında açılışa katılan Davetlilere ve İDEA Gönüllülerine teşekkür ederek İDEA'nın çalışmaları hakkında bilgi verdi. 
Ülke genelinde teşkilatlanmalarını sürdürdüklerini, bu bağlamda İstanbul, Konya, Afyonkarahisar, Kilis, Osmaniye, Gaziantep ve Güneydoğu Bölge Temsilciliklerinin ardından Ankara Temsilciliklerini de açtıklarını ifade eden Mustafa Yıldız, 20 ülkede faaliyetlerde bulunduklarını  söyledi. 
En büyük güçlerinin bağışçılarının kendilerine duyduğu güven olduğunu belirten Mustafa Yıldız, "İDEA olarak bağışçılarımızın bu güvenlerini boşa çıkarmamak için elimizden geleni yapmaya gayret ediyoruz" dedi. 
2018'de "Herkese, her yerde, her zaman ve her şekilde iyilik" şiarı ile yola çıktıklarını vurgulayan Mustafa Yıldız, kısa süre içerisinde bu iyilik yolculuğunun "Bir iyilik hikayesi" ne dönüştüğünü söyleyerek, bu iyilik hikayesinde Ankaralı hayırseverlerin de yer almasından memnuniyet duyacaklarını ifade etti.
Başkan Mustafa Yıldız, insani yardım çalışmalarının çok zor, zahmetli ve riskli bir alan olduğunu söyleyerek, bu zor görevi üstlenen Ankara Temsilcisi Buket Koç hanımefendiye teşekkür etti. 
 Daha sonra Başkan Mustafa Yıldız tarafından Ankara Temsilcisi Buket Koç'a Temsilcilik Beratının takdim edilmesinin ardından kurdele kesilerek İDEA Ankara Temsilciğinin açılışı yapıldı. Haber Mustafa GÜNAL
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER