GENEL

İ. Halil Yılmaz "Yakılan Tırların sahiplerine devletimiz destek çıktı"

Milliyetçi Hareket Partisi Kilis il Başkanı İ. Halil Yılmaz, "Saldırıya uğrayan tır sahiplerinin sorunlarını çözen devletimizin büyüklüğü her türlü takdirin üzerindedir" dedi.

İ. Halil Yılmaz "Yakılan Tırların sahiplerine devletimiz destek çıktı"
29-08-2024 12:59
29-08-2024 13:03
Geçtiğimiz aylar içerisinde Suriye tarafında çıkan olaylardan dolayı ticaret için burada bulunan Türk tırları bilinçsiz kişiler tarafından yakılarak kullanılamaz hale getirilmişti.
Tırlarının yakılmasından dolayı oldukça büyük mağduriyet yaşayan firma sahiplerine ve tır sahiplerine Devletimiz sahip çıkarak mağduriyetlerini gidermiş ve yaklaşık 34 milyon lira para hesaplarına dün itibariyle yatırılmıştı.
Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Milliyetçi Hareket Partisi Kilis il Başkanı İ. Halil Yılmaz, "Tırcılarımızın sorunlarını çözen devletimizin büyüklüğü her türlü takdirin üzerindedir"şeklinde konuştu.
İ. Halil Yılmaz ayrıca yaptığı açıklamada;"Suriye tarafında geçtiğimiz aylar içerisinde cereyan eden hadiseden dolayı ticaret ve yardım malzemesi taşıyan tırlarımız bilinçsiz kimseler tarafından yakılarak adeta kullanılamaz hale getirilmişti. Devletimiz konu üzerinde gerekli hassasiyeti sağlayarak hem çıkan olayların yatışmasında hem de mağdur olan vatandaşlarımızın mağduriyetinin giderilmesinde önemli adımlar atmıştır. Önceki gün itibariyle Devletimiz mağduriyet yaşayan tırcılarımızın hesaplarına paralarını yatırmış yaklaşık olarak 34 milyon lira para hesaplara yatmıştır. Yaşanan mağduriyet karşısında mağduriyetin önlenmesinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, ilk olarak konuyu taşıdığımızda yakından ilgilenen ve çözüm için her türlü desteği sağlayan Bilge Liderimiz ve Genel başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeliye, Kilis Valimiz Sayın Tahir Şahin'e,Kilis Milletvekillerimiz Mustafa Demir ve A. Salih Dal'a, bakanlık çalışanlarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ettiğimi belirtmek isterim" dedi.
HABER: MEHMET REYHANLI 
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER