YEREL

Hastanede hastalar ile yakından ilgilendi

AK Parti Kilis il başkanlığı görevinde bir dakikasını boş geçirmeyen bulduğu her fırsatı değerlendiren ve ziyaretlere ayıran İl Başkanı Serhan Diyarbakırlı Alaaddin Yavaşça Devlet Hastanesi'nde hastaları ziyaret ederek durumları hakkında bilgiler aldı.

Hastanede hastalar ile yakından ilgilendi
21-08-2024 11:28
21-08-2024 11:32
KİLİS
Hastalara yakın ilgi alaka gösteren il başkanı Diyarbakırlı, görüştüğü tüm hasatlara acil şifalar dileyerek sağlıklarına bir an önce kavuşmaları temennisinde bulundu.
Sultan Radyo yayıncısı (Alem Duran) Duran Yıldız'ın hastanede yatan Annesini de ziyaret eden AK Parti Kilis il başkanı Serhan Diyarbakırlı, Dura Yıldız'ın annesine geçmiş olsun temennisinde bulundu.
AK Parti olarak devamlı bir şekilde hastane ziyareti gerçekleştirdiklerini hastalar ile yakından ilgilendiklerini dile getiren il Başkanı Serhan Diyarbakırlı yaptığı açıklamada; "Kilis'imize modern bir şekilde inşa edilen ve hastalarımızın ihtiyacına cevap veren Alaaddin Yavaşça Devlet Hastanemizde hastalarımızı rutin bir şekilde ziyaret ediyoruz. Rabbim tüm hastalarımıza acil şifalar ihsan eylesin" dedi.
Serhan Diyarbakırlı'nın hastane ziyaretine AK Parti Merkez İlçe Başkanı Av. Alaaddin Yeğin ile parti yöneticileri iştirak etti.
Haber: Mehmet Reyhanlı 
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER