GÜNDEM

Eylül Yapı Market yeni tanıtımda müşterileriyle bir araya geldi

Kilis’te Eylül Yapı Market düzenlediği etkinlikle müşterileriyle bir araya geldi. Davetlilerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte Eylül yapı market ilgili bilgiler paylaşıldı.

Eylül Yapı Market yeni tanıtımda müşterileriyle bir araya geldi
29-05-2024 16:26
29-05-2024 16:31
KİLİS
Programa Ticaret ve Sanayi Odası (KİTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Mustafa Celkanlı, inşaat mühendisleri, Mimarlar Mühendisler, Müteahhitler ve İnşaat Sektörü Temsilcileri katıldı.
Eylül Yapı Market Yönetim Kurulu Başkanı ve NG Kütahya Seramiğin bölge sorumlusu Ramazan Kaya, banyo, mutfak ve tüm yaşam alanları için kullanılabilecek Kütahya seramik, granit karolardan oluşan yüzlerce ürün çeşidi ve vitrifiye ürünlerini olduğunu söyledi.
Kaya, Hedeflerimize ulaşmak için, iç ve dış tüm müşterilerimize değer verir, onların ihtiyaçlarını anlamaya ve gidermeye çalışırız. NG Kütahya Seramik isminin her zaman gurur duyacağımız bir marka olması ve bu markaya güvenen herkese en yüksek kaliteyi sunabilmemiz, inlerce farklı desen ve renk seçeneğiyle, 20cm x 20cm’den 120cm x 240cm ölçülerine uzanan ebat alternatifleriyle, yer-duvar karosu, sırlı porselen karo, teknik granit seramik ve cam mozaik satışı yapıyoruz programa katılan tüm arkadaşlara teşekkür ederek Biz tüm sektörlerin olduğu gibi inşaat sektörününde yanındayız” dedi. (Haber Mustafa GÜNAL)
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER