GÜNDEM

Erol Erkoç’tan kent lokantasına tepki! “Esnaf zaten perişan”

Kilis Belediye başkanının sosyal medya hesapları üzerinden Kent Lokantası açılışı çalışmalarıan devam ettiğini dile geitmesinin ardından esnaflardan açıklamaalr gelmeye başladı.

Erol Erkoç’tan kent lokantasına tepki! “Esnaf zaten perişan”
12-06-2024 11:19
12-06-2024 11:20
KİLİS
Kilis’in her anlamda sorunlarını ve sıkıntılarını dile getiren kendisi d bir esnaf olan Erol Erkoç Kilis’in küçük bir şehir olduğunu büyük şehirler ile karıştırılmaması gerektiğini vurgulayarak esnaf zaten iş yapamıyor Kent Lokantası marifetiyle esnaflar belki de kepenk kapatacaktır dedi.
Erol Erkoç yaptığı açıklamada;
Hakan Bilecene naçizane tavsiyem Kilis halkının hizmetine açacağım dediği Kent Lokantası projesinden biran önce vazgeçip kaş yapayım derken göz çıkarmamasıdır. Böyle bir proje yaparken ilk önce bu projenin olduğu yerlerde ki nüfus sayısına bakması , öğrenci ve memur sayısının karşılaştırmasıdır. Bu proje hali hazırda zaten nüfusundan fazla mülteci esnafın olmasından dolayı gıda sektöründe sıkıntı yaşayan esnafın sorunlarının daha da büyümesine sebep vermekten başka birşey değildir. Kilis'te zaten bir insan bir döner bir ayran veya bir kebap dürüm ve ayranla gayet makul fiyata karnını doyurmaktadır. İnşallah bu yanlış projeden biran önce dönülür ve başkanda enerjisini memleketin daha büyük sorunlarına harcamış olur.
Kilis şehir ve esnaf olarak her geçen gün geriye doğru gitmeye başladı ve tehlike çanları çalmaya başladı . İşin sonu hiç de hiç iyi değil. Bayram üzeri konuştuğum esnaf çok dertli özellikle giyim sektöründe ki esnaf bayrama dört gün kalmasına rağmen işlerin iyi olmadığını Suriyelilerin pazarı ele geçirdiğini dile getirerek böyle giderse kepenk kapatmaya doğru gittiklerini belirttiler. Yanlış yönetilen bir mülteci politikası ve nüfusuna göre en çok mülteci barındıran şehir durumunda olması artık esnafında şehrinde sonunu hazırlıyor” dedi. Haber Merkezi
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER