GÜNDEM

Ensar Sevgi ve Kardeşlik Derneği yardımları Gazze'ye ulaştırıyor

Katil Siyonist, İsrail'in Gazze'de yaptığı insanlık dışı katliamlara sessiz kalmayan vatandaşlar yardımların bu bölgelere ulaştırılması için canla başla gayret gösteriyor.

Ensar Sevgi ve Kardeşlik Derneği yardımları Gazze'ye ulaştırıyor
24-10-2023 15:06
24-10-2023 15:10
KİLİS
Ensar Sevgi ve Kardeşlik Derneği Gazze'de zor şartlar altında yardımları mazlum insanlara ulaştırırken yaptığı basın açıklamasında yardımda bulunmak isteyen vatandaşlara seslenerek yardımlarınızı derneğimiz üzerinden yapabilirsiniz dedi.
Ensar Sevgi ve Kardeşlik Derneğinden yapılan açıklamada; "Allah'ın selamı, rahmeti ve bereketi üzerinize olsun. Şiddetli bombardım ana maruz kalan Filistin Gazze'deki kardeşlerimize yardımların ulaştırılmasını nasip eden Allah'a hamdolsun. 
Yoğun bombardıman altında olan ve ulaşımın çok zor olduğu Gazze'de fiilen yardım çalışmalarımız devam ediyor. 
Allah'a hamd olsun, gönderdiğiniz emanetler teslim ediliyor. Vesile olanlardan Allah razı olsun. Sizler desteklerinize devam ettikçe biz bu yardımları ulaştırmaya devam edeceğiz. 
Günlük sıcak yemek bedeli 120 liradır.300 ve üstü olan yemek ikramlarında adınıza istediğiniz şekilde afişler önünde yemekler dağılıyor....
Zor günlerde kardeşlerine yardım edene kıyamet gününde Allah'ta yardım eder ve bu onun vaadidir. Rabbimiz CC hayrınızı kabul eylesin. Rabbimiz CC ecir ve mükafatınızı versin inşaAllah.
Ensar Sevgi ve Kardeşlik Derneği 
TR940001001714898199775001
Haber Mehmet REYHANLI
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER