YEREL

Eğitim Çalışanlarına İngilizce Kursu

Eğitim Gücü Sendikası Kilis Şubesi üyesi öğretmenler eğitim çalışanlarına yönelik İngilizce Konuşma Kulübü “English Speaking Club” çalışmalarına başladı.

Eğitim Çalışanlarına İngilizce Kursu
11-10-2024 11:05
11-10-2024 11:10

İngilizce Öğretmenleri Sevinç Bihan, M. Özgür Aslan, Dilan Kırca ve Berkant Karakaya tarafından 30 eğitim çalışanına ücretsiz kurs verilecek.

Konuyla ilgili açıklama yapan Kilis Şube Başkanı Memet Mustafa Doğan; çalışmanın başarılı olması dileklerinde bulundu. Doğan “Eğitim Gücü Sendikası olarak farklı bir sendikal çizgide ilerliyoruz. Siyasal sendikacılığa karşı çıkarak kurulan Eğitim Gücü Sendikası eğitim çalışanlarına yönelik hak-hukuk-özlük mücadelelerinin yanı sıra eğitime-eğitimciye-üyelerine hizmet vermeyi de öncelemektedir. Sendika Genel Merkezimiz tarafından açılan ALES kursu, Müfettiş Yardımcılığı kursu, Eğitim Yöneticiliğine Hazırlık Kursu, Proje hazırlama eğitimi vb yanında Kilis Şubesi olarak da eğitsel-sosyal-kültürel-sanatsal ve sportif etkinliklere de önem vererek üyelerimize katkı sunuyoruz. 

İngilizce kursumuzun yanında; doğa yürüyüşü, film okumaları, zumba kursu, dart turnuvası, masa tenisi turnuvaları, canlı müzik organizasyonları, eğitim toplantıları ile üyelerimizin nitelikli zaman geçirmelerine de destek oluyoruz” dedi.
(Haber Merkezi)

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER